Наклав на себе руки? Смерть російського топнафтовика обростає новими подробицями
Наклав на себе руки? Смерть російського топнафтовика обростає новими подробицями

Наклав на себе руки? Смерть російського топнафтовика обростає новими подробицями

За деякий час до смерті Робертус давався на головний біль

Віталій Робертус, віце-президент російської компанії "Лукойл", про смерть якого стало відомо 13 березня, наклав на себе руки у своєму кабінеті. Його бездиханне тіло виявили співробітники компанії.

Ця інформація з’явилася 14 березня у російських ЗМІ. Зазначається, що незадовго до смерті Робертус скаржився на здоров’я.

Відомо, що за деякий час до самогубства він просив таблетки від головного болю. Після цього віце-президент пішов до свого кабінету. За кілька годин його знайшли повішеним.

"Звідти він не виходив кілька годин, на телефон Робертус не відповідав. Співробітники вирішили зайти в кабінет і виявили його тіло. Топ-менеджер скоїв самогубство та помер від асфіксії. Він пропрацював у компанії близько 30 років", — пише видання.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, що останнім часом це вже не перша смерть вищих керівників великих компаній. У жовтні 2023 року помер голова ради директорів "Лукойлу" Володимир Некрасов. За висновками лікарів смерть настала внаслідок гострої серцевої недостатності.

До цього, у вересні, у Москві було знайдено тіло віце-президента "Лукойлу" Равіля Маганова. Він нібито викинувся із шостого поверху центральної клінічної лікарні міста.

У травні 2022 року в Москві знайшли мертвим одного з відставних генералів ФСБ Євгена Лобачова. 76-річний чоловік наклав на себе руки за допомогою пістолета прямо в під’їзді будинку.

Теги за темою
Росія смерть
Джерело матеріала
loader
loader