Відомий тренер Марина Боржемська із шоу "Зважені та щасливі" продовжує ділитися з українцями секретами здорового харчування та тренувань, щоб усі були у чудовій формі, навіть незважаючи на пережитий стрес та втрати.
Марина Боржемська розповіла, як слід харчуватись у весняний сезон і на які харчові принципи варто звернути увагу. Вона зазначила, що після складної зими потрібно подбати про організм, а правильне харчування – дуже важливий крок у цій справі.
Насамперед зірка заявила, що не потрібно обмежувати себе, а розширювати раціон. Ті продукти, які готували взимку, можна вживати й надалі. Йдеться про різні коренеплоди та заморожені овочі, але також у меню слід додати свіжу зелень, яка скоро почне з'являтися на полицях магазинів або на ринку.
"Також зараз не завадять складні вуглеводи, що містять гречку, овочі, неочищений коричневий рис. Не відмовляйтеся від круп, бобових, цільнозернового хліба. У цих продуктах ваш організм черпає багато корисних речовин, наприклад, рослинний білок", - додала Марина.
Найкращим перекушуванням вважаються горіхи, сухофрукти та різне насіння, поки не стартував сезон свіжих фруктів. В основі здорового імунітету – м'ясо птиці, яйця, тверді сири.
"Взимку та ранньою весною імунітет може погіршитися через дефіцит вітаміну Д. Їжте більше риби: лосося, тунця, сардини тощо. Також зверніть увагу і риб'ячий жир у капсулах. Готуйте смузі, в основі яких – овочі, зелень, фрукти. Додайте до напою шпинат", - написала Боржемська.
Потрібно бути обережнішими з алкоголем, цукром, білим хлібом, газировкою та продуктами, де є багато солі.
Раніше ми повідомляли, що Марина Боржемська вперше зізналася про аб'юз і знущання чоловіка.