Одесу атакували, у місті прогриміли вибухи: що відомо
Одесу атакували, у місті прогриміли вибухи: що відомо

Одесу атакували, у місті прогриміли вибухи: що відомо

В одному з районів міста підіймається густий дим

В Одесі після оголошення повітряної тривоги пролунали вибухи. Про це передає кореспондент "Телеграфа" в місті.

Перед цим про ракету, що летить у напрямку міста повідомила пресслужба Повітряних сил Збройних сил України. О 14:45 у ПС повідомили про відбій загрози.

Крім того, як повідомили в оперативних пабліках, російські окупанти випустили у напрямку міста авіаційну ракету Х-59. Зазначається, що ворожий літак Су-34 запустив ракету Х-59 з акваторії Чорного моря.

Своєю чергою місцеві пабліки стверджують, що одну ракету нібито збили. Також повідомляється, що інша ракета начебто була теж підбита та впала в місті.

Також користувачі соцмереж публікують фото на яких у небі помітно сліди роботи ППО. Крім того, повідомляється, що після вибух в одному з районів міста підіймається густий дим.

За даними місцевих ЗМІ, в Одесі все ж таки був приліт. Вони публікують кадри з місця вибуху. На них можна помітити роботу рятувальників та медиків.

Як повідомляє "Думская", в Одесі після оголошення повітряної тривоги пролунали чотири вибухи. За попередньою інформацією, місто атакували ракетами. Також зазначається, що декілька цілей збили наші захисники.

Варто зазначити, що офіційної інформації про наслідки атаки на місто поки немає.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" повідомляв, що в ніч на 25 березня росіяни безпілотниками атакували Одесу. Є пошкодження енергетичної інфраструктури, у зв’язку із чим у понеділок не курсуватиме міський електротранспорт.

Теги за темою
Одеса
Джерело матеріала
loader
loader