/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F46a246931ac1a8f83d3d646d3419deec.jpg)
Смачніше, ніж "Шуба": легкий салат з буряка з плавленим сиром та горошком
З буряка можна приготувати дуже багато смачних, корисних та легких страв, починаючи від борщу, закінчуючи салатами, соусами, закусками.
Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачного та легкого салату з плавленим сиром, зеленим горошком.
Інгредієнти:
- буряк – 2 шт. середніх (або 1 великий)
- зелений консервований горошок – 150 г
- плавлений вершковий сир – 2-3 шт.
- часник натертий – 2-3 невеликий зубчик.
- сіль – 1 ч. л. (за смаком)
- майонез – 2 ст. (за смаком кількість)
Спосіб приготування:
1️. Буряки відваріть і наріжте невеликими кубиками (можна натерти на велику тертку). Далі наріжте плавлений сир або натріть на велику тертку. Перекладіть у миску.
2️. Додайте зелений консервований горошок, натертий часник, сіль та майонез. Все перемішайте.
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:
- Холодний буряк з шинкою
- Салат з буряка з часником та маринованими огірками
- Буряк по-корейськи

