Хороший варіант до чаю: "Мастер Шеф" Литвинова поділилася секретами приготування швидкої ватрушки
Хороший варіант до чаю: "Мастер Шеф" Литвинова поділилася секретами приготування швидкої ватрушки

Хороший варіант до чаю: "Мастер Шеф" Литвинова поділилася секретами приготування швидкої ватрушки

Зірка кулінарного шоу "Майстер Шеф" Тетяна Литвинова розповіла, що потрібно для ідеальної лінивої ватрушки. Кулінар поділилася у соціальній мережі також секретами приготування без довгої підготовки для випікання.

Для тесту:

  • 2 яйця
  • 100 г цукру
  • дрібка солі
  • 65 г соняшникової олії
  • 50 г молока
  • 130 г борошна
  • 7 г розпушувача

Для начинки:

  • 250 г сиру (9%)
  • 70 г цукру
  • 15 г крохмалю
  • 1 яйце

Збийте яйця з|із| цукром до утворення піни. Додайте молоко та соняшникову олію. Поступово додайте змішані сухі інгредієнти (борошно, сіль, розпушувач) та ретельно перемішайте до отримання однорідного тіста, ділиться "Майстер Шеф" Литвинова.

Викладіть тісто у форму, попередньо застелену пергаментом.

Для начинки збийте сир, цукор, крохмаль та яйце до отримання однорідної маси. Покладіть начинку в кондитерський мішок.

"Майстер Шеф" Литвинова додає, видавіть сирну начинку вздовж периметру тесту та по центру, як показано на відео. Робіть це повільно та рівномірно, щоб начинка розподілилася рівномірно.

Випікайте у попередньо розігрітій до 180 градусів духовці протягом 30-35 хвилин, радить "Майстер Шеф" Литвинова.

Останні новини України:

Дешевше і смачніше за рис: "Майстер Шеф" Литвинова показала, як заощадити на приготуванні плова.

Теги за темою
Україна
Джерело матеріала
loader
loader