Ажіотаж і черги до примірочних: як у Києві відбулося відкриття магазину Zara
Ажіотаж і черги до примірочних: як у Києві відбулося відкриття магазину Zara

Ажіотаж і черги до примірочних: як у Києві відбулося відкриття магазину Zara

Ця подія викликала непідробний інтерес серед любителів шопінгу

У середу, 3 квітня, у київському торговельно-розважальному центрі DREAM відкрився популярний магазин одягу Zara. Компанія Inditex вирішила повернутися до столиці після того, як понад два роки тому залишила український ринок через повномасштабне вторгнення Росії в Україну.

Кореспондент "Телеграфа" Ян Доброносов побував на відкритті Zara у DREAM і став свідком того, як у магазині з самого ранку почали збиратися покупці.

Люди вишиковуються в черзі біля примірочних і виявляють непідробний інтерес до асортименту магазину. На касах також можна побачити черги з покупців.

У магазині Zara в ТРЦ DREAM на Оболонському проспекті, 1-б продається одяг, взуття, аксесуари, текстиль, головні убори та багато іншого.

Люди вишиковуються в черзі біля примірочних
На касі також черга з покупців
У магазині представлений широкий асортимент товарів
Покупцям є з чого вибрати
Взуття має великий попит
Трендові моделі
На відкриття магазину деякі батьки прийшли разом із дітьми
У магазині представлений текстиль та взуття
Асортимент припав до душі покупцям

Крім цього, 3 квітня також магазини Zara відкриються в ТРЦ River Mall на Дніпровській набережній, 12 і в ТРЦ Respublika Park на Кільцевій дорозі, 1.

Також у п’ятницю, 5 квітня, заплановано відкриття магазинів "ZARA" у київських ТРЦ SkyMall на проспекті Романа Шухевича, 2-т та ТРЦ Lavina Mall на вулиці Берковецькій, 6-д.

Нагадаємо, що компанія Inditex, яка володіє великими мережами магазинів, зокрема Zara, Bershka, Massimo Dutti та інші, планує знову відкрити 50 із 84 магазинів в Україні.

Бізнес-група поступово відновить роботу, починаючи з 20 магазинів, включаючи три торгові точки Zara, у торгових центрах Києва. Загальна кількість по всій країні з часом зросте до 50%.

За словами представників компанії, відновлення комерційної діяльності Inditex в Україні буде "поступовим" як у фізичних, так і у віртуальних магазинах та буде адаптоване "до потреб ринку".

Зважаючи на всі обставини, компанія планує відкрити близько 50 магазинів в Україні в найближчі місяці. Це буде Київ та великі міста, розташовані на заході, подалі від фронту.

Відомо, що 34 магазини, які залишаться закритими, перебувають у частинах півдня та сходу України, які безпосередньо постраждали від війни.

Раніше "Телеграф" розповідав про найнезвичайніші та найцікавіші занедбані місця в Києві. Такі місця найчастіше оповиті таємницями та всілякими міськими легендами, а також вони можуть похвалитися особливим колоритом.

Теги за темою
Київ
Джерело матеріала
loader
loader