/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F894e928f8fa5ddf01faa4b7a0738f6ef.jpg)
Ситний салат з курячою печінкою без майонезу: чим заправити
Печінка – це дуже поживний продукт, з якого можна приготувати дуже простий та ситний салат. Але майонезом його заправляти не варто, щоб страва не була дуже калорійною. Найкраще додати саме сметану.
Ідея приготування ситного салату з курячою печінкою без майонезу опублікована на сторінці fasting_marafon в Instagram. Така страва може бути повсякденною і чудово підходить для святкового столу.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F92976251b06359db610a644fe56e0c7e.png)
Інгредієнти:
- печінка куряча варена (або філе) – 250 г.
- цибуля – 1 шт.
- морква – 1 шт.
- яйця курячі варені – 3-4 шт.
- огірок маринований – 200 г.
- сметана – 3 ст.л.
- олія для смаження – 10 г.
Спосіб приготування:
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2Ffec4da688eccaa9754c1ef30431b0ddd.jpg)
1. Цибулю з морквою подрібнити.
2. Обсмажити на олії.
3. Додати нарізані печінку, огірок і яйця.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F55f2f0a41fd656656183e3dba934c997.jpg)
4. Додати улюблені спеції.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F074a5b4941052d87921ca67b22efdc21.jpg)
5. Заправити сметаною.
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:
- Теплий салат із печінкою
- Картопляники з печінкою
- Заливний пиріг із печінкою

