Наша армія має бути настільки технологічною, наскільки це можливо – Зеленський
Наша армія має бути настільки технологічною, наскільки це можливо – Зеленський

Наша армія має бути настільки технологічною, наскільки це можливо – Зеленський

Максимум уваги зараз Харкову: енергетичній ситуації, підтримці людей, бізнесів у місті, в області. Максимум протидії російським планам щодо Харкова – працюємо з партнерами для того, щоб зміцнити ППО.

Звернення Зеленського 8 квітня

Про це сказав президент України Володимир Зеленський у своєму зверненні 8 квітня.

Він поінформував про проведення Ставки, де тематика Харкова та області була основною. Звичайно, увага всім іншим напрямкам захисту нашої держави та людей.

Зараз дивляться

За його словами, виробництво та постачання дронів, справедлива та вчасна логістика – це ключові речі.

— Наша армія має бути настільки технологічною, наскільки це можливо. І кожен, хто працює заради цього, робить велику справу для України. Головком на Ставці доповів щодо всього фронту, щодо критичних напрямків. Чітко визначено, як діяти, – сказав він.

Глава держави повідомив про проведення наради з урядовцями та командою Офісу щодо можливостей підтримати зараз Харків, інші міста й громади області соціально й економічно. Президент розповів, що сьогодні була доповідь щодо нашої можливості скоротити дефіцит електрики в Харкові та щодо стану всієї енергетичної системи.

Зеленський поінформував про “зовнішньополітичну активність”. Він сказав: Ми обговорили зараз підготовку – додамо Україні сили. Триває робота і щодо нових оборонних пакетів, і щодо нових кроків тиску на Росію.

Президент згадав удар росіян по Білопіллі на Сумщині та наголосив, що нам потрібно більше можливостей бити державу-терориста у відповідь – воєнних, санкційних, економічних, юридичних та інших можливостей. Окупант нічого іншого не зрозуміє. Тільки силу, тільки власні, російські втрати. І ми повинні це забезпечити – усі у світі, хто справді цінує мир та прагне миру.

Теги за темою
Володимир Зеленський
Джерело матеріала
loader