Когда дарят третье кольцо жене: подготовьтесь к особенному событию
Когда дарят третье кольцо жене: подготовьтесь к особенному событию

Когда дарят третье кольцо жене: подготовьтесь к особенному событию

Стосунки чоловіка та жінки складаються з різних етапів, тож на кожному з них можна потішити свою обраницю ювелірними прикрасами. Наприклад, купити золоту каблучку – це вічна класика і безпрограшний варіант для презенту коханій людині.

Не менш приємним подарунком стануть золоті сережки, які доповнять колекцію прикрас вашої обраниці. Однак кожна жінка мріє отримати від чоловіка три каблучки, які стануть символом трьох етапів у стосунках.

Які три каблучки мають бути у жінки та коли потрібно дарувати кожну з них – читайте далі у матеріалі.

Зараз дивляться

Які три каблучки мають бути у жінки

Перша каблучка, яку чоловік має подарувати коханій – це каблучка для заручин.

До вибору каблучки для заручин варто поставитися відповідально, адже це набагато більше, ніж просто прикраса. Це традиція, яка символізує ваші почуття та серйозні наміри.

Освідчившись коханій, каблучка для заручин назавжди прикрасить її безіменний палець правої руки. Тож радимо зробити момент пропозиції максимально романтичним і незабутнім, щоб потім з теплом згадувати його та розповідати своїм дітям.

Варіантів, як зробити пропозицію руки і серця – безліч, усе залежить від вашої фантазії та вподобань. Наприклад, освідчитися можна:

  • У ресторані під час романтичної вечері.
  • На даху з видом на улюблене місто.
  • Під час квесту у невимушеній обстановці.
  • У спільній подорожі.
  • Вдома при свічках.
  • У компанії рідних та друзів.
  • На сцені під час концерту.
каблучка, пропозиція руки і серця

Фото: Unsplash

Після пропозиції руки і серця закохані починають готуватися до весілля. І саме на урочистій весільній церемонії наречена отримує другу каблучку – обручку. Вона є символом кохання та вірності у шлюбі.

Зазвичай обручка має простий дизайн. Наречений і наречена можуть обрати як однакові, так і різні прикраси. Якщо чоловіку подобається класична модель, то дівчині може припасти до душі ювелірний виріб з розсипом діамантів. Після весілля обручку заведено носити на безіменному пальці разом із каблучкою для заручин.

Кожен чоловік, який вступає у шлюб, має знати, що у дружини має бути щонайменше три каблучки. Третю обов’язкову прикрасу називають каблучкою нескінченності, і дарують її з нагоди особливої події.

Коли дарують третю каблучку

Третю каблучку заведено дарувати на важливі сімейні дати – з нагоди річниці весілля або народження дитини. Зазвичай чоловіки обирають розкішні прикраси з камінням, демонструючи таким чином силу своїх почуттів.

Втім, щоб потішити дружину і доповнити колекцію її каблучок, не обов’язково витрачати великі гроші. Придбати якісну золоту каблучку можна й за помірну ціну, наприклад, у мережі магазинів Ювелірна карта.

В асортименті українського виробника представлені вишукані прикраси з червоного, жовтого і білого золота. Ви можете обрату каблучку як з діамантами, так і з топазами, сапфірами, цитринами, гранатами або кварцом. Головне – не забувайте тішити свою кохану людину та нагадувати їй про свої сильні почуття.

Джерело матеріала
loader
loader