Паска буде пишною і ніжною: старовинний рецепт, який точно вийде
Паска буде пишною і ніжною: старовинний рецепт, який точно вийде

Паска буде пишною і ніжною: старовинний рецепт, який точно вийде

Відмінно для тих, хто не любить стояти біля плити

Не за горами одне з найбільших християнських свят — Великдень. Кожен кулінар вже шукає різні рецепти випічки, щоб порадувати себе та близьких.

Разом із "Важно знать" поділимося старовинним, але простим рецептом великодньої випічки. Все настільки легко і просто, що з приготуванням впорається навіть кулінар-початківець. Разом з тим, випічка вийде неймовірною — вона точно не розчарує ні вас, ні ваших близьких.

Як просто приготувати смачну паску

Інгредієнти:

  • 400 г пшеничного борошна;
  • 300 г вершкового масла;
  • 250 г цукру;
  • 150 г родзинок;
  • 7 г розпушувача;
  • 200 мл молока;
  • 4 курячі яйця;
  • цедра одного лимона;
  • сіль;
  • ванілін.

Спосіб приготування:

  1. Родзинки ретельно миємо гарячою водою і сушимо його. Додаємо чайну ложку борошна і все ретельно перемішуємо.
  2. В окремій посудині змішуємо цукор з розталим вершковим маслом. Все збиваємо міксером до пишної ваги. Не зупиняючи збивати, по одному додаємо в масу яйця, продовжуємо збивати до однорідного стану.
  3. На дрібній тертці натираємо цедру лимона, відправляємо на цукрову масу. Туди ж відправляємо ванілін, тепле молоко та все перемішуємо.
  4. В окремому посудині змішуємо борошно, сіль та розпушувач, ретельно перемішуємо. В отриману масу додаємо борошно, що просіює, перемішуючи тісто після кожної порції. Туди ж відправляємо родзинки, знову все перемішуємо.
  5. Тісто відправляємо у форми, заповнюючи їх на три чверті від загального обсягу. Випікаємо паски 75 хвилин у розігрітій до 160 градусів духовці при режимі "Верх-низ".

Прикрашаємо паску смачною глазур’ю. Вийде дуже смачно.

Теги за темою
Великдень
Джерело матеріала
loader
loader