Відмінно для тих, хто не любить стояти біля плити
Не за горами одне з найбільших християнських свят — Великдень. Кожен кулінар вже шукає різні рецепти випічки, щоб порадувати себе та близьких.
Разом із "Важно знать" поділимося старовинним, але простим рецептом великодньої випічки. Все настільки легко і просто, що з приготуванням впорається навіть кулінар-початківець. Разом з тим, випічка вийде неймовірною — вона точно не розчарує ні вас, ні ваших близьких.
Як просто приготувати смачну паску
Інгредієнти:
- 400 г пшеничного борошна;
- 300 г вершкового масла;
- 250 г цукру;
- 150 г родзинок;
- 7 г розпушувача;
- 200 мл молока;
- 4 курячі яйця;
- цедра одного лимона;
- сіль;
- ванілін.
Спосіб приготування:
- Родзинки ретельно миємо гарячою водою і сушимо його. Додаємо чайну ложку борошна і все ретельно перемішуємо.
- В окремій посудині змішуємо цукор з розталим вершковим маслом. Все збиваємо міксером до пишної ваги. Не зупиняючи збивати, по одному додаємо в масу яйця, продовжуємо збивати до однорідного стану.
- На дрібній тертці натираємо цедру лимона, відправляємо на цукрову масу. Туди ж відправляємо ванілін, тепле молоко та все перемішуємо.
- В окремому посудині змішуємо борошно, сіль та розпушувач, ретельно перемішуємо. В отриману масу додаємо борошно, що просіює, перемішуючи тісто після кожної порції. Туди ж відправляємо родзинки, знову все перемішуємо.
- Тісто відправляємо у форми, заповнюючи їх на три чверті від загального обсягу. Випікаємо паски 75 хвилин у розігрітій до 160 градусів духовці при режимі "Верх-низ".
Прикрашаємо паску смачною глазур’ю. Вийде дуже смачно.