Не салат, а золото: накришили, перемішали — і можна подавати до столу
Не салат, а золото: накришили, перемішали — і можна подавати до столу

Не салат, а золото: накришили, перемішали — і можна подавати до столу

Жодне яйце не полетить на смітник

Не за горами великодні свята та одним із символів цього свята є писанки. Кулінари намагаються приготувати їх дуже багато, щоби нагодувати близьких.

Якщо після свят залишилася велика кількість яєць. З них можна приготувати неймовірний салат, і "Попоїсти" ділиться чудовим рецептом. Проста у приготуванні страва сподобається і дорослим, і дітям.

Як приготувати яєчний салат з кукурудзою та куркою

Інгредієнти:

  • курячі гомілки – 6 шт.;
  • кукурудза солодка консервована – 300 г;
  • чорний перець горошком – 15 шт.;
  • перець запашний, олія оливкова, сіль – на свій смак;
  • яйце куряче варене – 7 шт.;
  • салат "Айсберг" — 1 шт.;
  • лавровий лист – 1 шт.

Спосіб приготування:

  1. Курячі гомілки ретельно миємо, заливаємо водою і доводимо до кипіння. Додаємо перець горошком, лавровий лист і варимо протягом 30 хвилин. Даємо їм охолонути, відокремлюємо м’ясо від кістки та нарізаємо.
  2. Варені круто курячі яйця чистимо і нарізаємо дрібними шматочками.
  3. Листя салату рвемо на дрібні шматочки. З консервованої кукурудзи зливаємо воду.
  4. Підготовлені інгредієнти відправляємо в салатник, заправляємо оливковою олією, солимо, перчимо, ретельно перемішуємо та подаємо до столу.

Можна також приготувати незвичайний яєчний салат і подати в булочку. Ця страва здивує не лише смаком, а й подачею.

Теги за темою
Великдень
Джерело матеріала
loader
loader