/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F45%2F37be7efcc6813036c8e98be1d5f9131a.png)
Вітамінна бомба на тарілці: салат, яким захочеться ласувати знову і знову
Цей салат заощадить ваш бюджет
Після святкування Великодня залишилося багато варених яєць, які не хочеться викидати? Ми пропонуємо приготувати з ними чудовий вітамінний салат.
Така страва за рецептом "Попоїсти" чудово впишеться у ваше меню після свят. Простий у приготуванні та легкий салат підкорить не тільки ваше серце та шлунок, але й сподобається вашим близьким. До речі, пекінську капусту можна замінити на молоду — смак салату від цього не погіршиться.
Як приготувати салат з капустою і яйцями
Інгредієнти:
- консервована квасоля — 400 г;
- яйце куряче варене — 4 шт.;
- огірок — 2 шт.;
- пекінська капуста — третина;
- майонез, сіль, перець чорний мелений — до свого смаку.
Спосіб приготування:
- Варені круто яйця чистимо від шкаралупи, нарізаємо кубиками та відправляємо в салатник.
- Невеликими шматочками пекінську капусту і також перекладаємо салатник.
- З консервованої квасолі зливаємо воду, промиваємо та додаємо до підготовлених інгредієнтів.
- Огірки нарізаємо шматочками та відправляємо в салатник.
- Салат солимо і перчимо на смак, заправляємо майонезом і ретельно все перемішуємо.
Готовий салат подаємо разом з картопляним пюре. Смачного
Шедевр з лаваша: апетитні святкові рулетики, яким позаздрять навіть ресторани
24tv
День ангела 22 грудня: кого та як вітати з іменинами
TSN
Не робіть велику "Шубу": закуска на Новий рік з оселедця у тарталетках
24tv
Досвідчена туристка назвала приховану перлину біля Венеції, яку має побачити кожен
24tv
Досвідчена туристка назвала приховану перлину біля Венеції, яку має побачити кожен
24tv
Досвідчена туристка назвала приховану перлину біля Венеції, яку має побачити кожен
24tv
Досвідчена туристка назвала приховану перлину біля Венеції, яку має побачити кожен
24tv