Спробуйте — і не пошкодуєте
На носі одне з найголовніших християнських свят — Великдень. Це означає, що настав час доглядати різні рецепти випічки.
Більшість рецептів передбачають наявність дріжджів та довгий час приготування пасок. Сьогодні ми з "Важно знать" розповімо, як швидко і просто спекти паску без дріжджів. Така випічка вийде дуже ніжною, повітряною та дуже смачною, а цедра лимона та сухофрукти додадуть їй пікантності.
Як приготувати швидку паску без дріжджів
Інгредієнти:
- 230 г вершкового масла;
- 440 г просіяного пшеничного борошна;
- 5 курячих яєць;
- 1 лимон (цедра);
- 180 мл молока;
- 12 г розпушувача для тіста;
- 200 г цукру;
- 60 г цукатів;
- 50 г родзинок.
Спосіб приготування:
- Протягом 5-6 хвилин збиваємо міксером яйця із цукром до пишної маси.
- Просіюємо борошно разом із розпушувачем, відправляємо в яєчну масу.
- У тісто натираємо цедру одного лимона, додаємо родзинки та сухофрукти, все ретельно перемішуємо.
- Залізні форми змащуємо олією, застилаємо пергаментом і заповнюємо тістом трохи більше, ніж наполовину.
- Відправляємо все на 35-40 хвилин у розігріту до 180 градусів духовку.
Готові паски змащуємо домашньою глазур’ю. Легко і просто у вас вийдуть смачна випічка.