Не обійдеться великодній стіл: пікантна закуска з трьох інгредієнтів
Не обійдеться великодній стіл: пікантна закуска з трьох інгредієнтів

Не обійдеться великодній стіл: пікантна закуска з трьох інгредієнтів

Відмінно до свята

Традиційні страви до великоднього столу — це не тільки пишні паски, різні яйця та ароматна буженина. До свята можна подати пікантну закуску — незвичайний хрін з яблуками. Любителям гострих соусів та приправ точно сподобається!

Тим більше рецепт Shuba нескладний. Все, що потрібно – почистити хрін та яблука, натерти їх та перемішати. Результат перевершить усі ваші очікування: кисло-солодке яблуко у поєднанні з дотепом хрону додасть великоднім м’ясним стравам особливого колориту. Закуска відмінно підійде до м’ясних нарізок, вареного, печеного, копченого м’яса, риби, варених яєць, різноманітних соусів і салатних заправок і холодцю. Готується дуже швидко, а виходить надзвичайно смачно.

Як приготувати хрін з яблуками до великоднього столу

Інгредієнти на 4 порції:

  • хрін — 100 г;
  • яблуко — 4 шт.;
  • сіль — 5 г.

Спосіб приготування:

  1. Чистимо хрін. Миємо, сушимо його і натираємо на дрібній тертці.
  2. Миємо та чистимо яблука. Очищаємо їх від шкірки та серцевини. М’якуш натираємо на великій тертці.
  3. Змішуємо підготовлені хрін з яблуками, солимо і ретельно перемішуємо.

Готовий хрін з м’ясом перекладаємо на піалу. Подаємо до ароматної буженини

Теги за темою
Великдень
Джерело матеріала
loader
loader