Відмінно до свята
Традиційні страви до великоднього столу — це не тільки пишні паски, різні яйця та ароматна буженина. До свята можна подати пікантну закуску — незвичайний хрін з яблуками. Любителям гострих соусів та приправ точно сподобається!
Тим більше рецепт Shuba нескладний. Все, що потрібно – почистити хрін та яблука, натерти їх та перемішати. Результат перевершить усі ваші очікування: кисло-солодке яблуко у поєднанні з дотепом хрону додасть великоднім м’ясним стравам особливого колориту. Закуска відмінно підійде до м’ясних нарізок, вареного, печеного, копченого м’яса, риби, варених яєць, різноманітних соусів і салатних заправок і холодцю. Готується дуже швидко, а виходить надзвичайно смачно.
Як приготувати хрін з яблуками до великоднього столу
Інгредієнти на 4 порції:
- хрін — 100 г;
- яблуко — 4 шт.;
- сіль — 5 г.
Спосіб приготування:
- Чистимо хрін. Миємо, сушимо його і натираємо на дрібній тертці.
- Миємо та чистимо яблука. Очищаємо їх від шкірки та серцевини. М’якуш натираємо на великій тертці.
- Змішуємо підготовлені хрін з яблуками, солимо і ретельно перемішуємо.
Готовий хрін з м’ясом перекладаємо на піалу. Подаємо до ароматної буженини