Паска за цим рецептом вийде приголомшливою: вам навіть борошно не знадобиться
Паска за цим рецептом вийде приголомшливою: вам навіть борошно не знадобиться

Паска за цим рецептом вийде приголомшливою: вам навіть борошно не знадобиться

Ніякого вимішування та включення духовки

До великоднього столу кожен кулінар намагається знайти різноманітні ецепти паски, щоб порадувати й себе, і близьких. А що робити тим, хто не хоче чи не вміє поратися з мукою?

Для лінивих, але хитрих кулінарів "Телеграф" знайшов у старій книзі "Українські народні страви" рецепт незвичайної паски. Чому незвичайною? Тому що не знадобиться ні мука, ні дріжджі, ні духовка — ви приготуєте цей десерт швидко та просто. А завдяки мигдалю пасочка вийде незвичайною і точно запам’ятається всім.

Як приготувати мигдалеву паску

Інгредієнти:

  • сир — 2,5 кг;
  • курячі яйця — 10 шт.;
  • вершкове масло — 400 г;
  • сметана — 800 г;
  • цукор — 500 г;
  • мигдаль або смажені горіхи — 200 г.

Спосіб приготування:

  1. Сир перетираємо через сито. Додаємо до нього курячі яйця, вершкове масло, ретельно все перемішуємо.
  2. Отриману масу відправляємо в каструлю, ставимо на вогонь і перемішуємо дерев’яною ложкою до появи бульбашок. Знімаємо з вогню і даємо охолонути.
  3. У сирну масу додаємо цукор, мигдаль або смажені горіхи та знову перемішуємо.
  4. Застилаємо форму серветками, викладаємо масу і залишаємо на добу в холодному місці.
Фото: Телеграф

А любителям класичних рецептів пропонуємо приготувати золоту паску. Хто її пробує – закохуються з першого шматочка.

Теги за темою
Великдень
Джерело матеріала
loader
loader