Більше не купуйте: "Мастер Шеф" Литвинова дала простий рецепт домашньої шинки
Більше не купуйте: "Мастер Шеф" Литвинова дала простий рецепт домашньої шинки

Більше не купуйте: "Мастер Шеф" Литвинова дала простий рецепт домашньої шинки

Колишня суддя кулінарного проекту "Мастер Шеф" Тетяна Литвинова запропонувала приготувати вдома ідеальну закуску до столу, така куряча шинка дуже просто готується в духовці і після цього не доведеться купувати в магазині.

Інгредієнти:

  • 1 кг курячого філе;
  • 5 штук. курячих гомілок на кістки;
  • 300 г бульйону на кістки;
  • 80 г моркви;
  • 200 г цибулі;
  • 35 г солі на 1 л води;
  • 2 ч. л. сухого часнику;
  • 1 ч. л. подрібненого чорного перцю;
  • 2 ст. л. паприки;
  • пакет для запікання завдовжки 60 см;
  • 3 м кулінарної нитки.

Приготування:

Зваріть бульйон з овочів, кісток та шкіри. Дайте охолонути. Подрібніть 500 г філе у м'ясорубці.

Порубайте ножем філе, що залишилося, ділиться "Мастер Шеф" Литвинова. Порубайте все м'ясо ножем.

Змішайте фарш та рубане м'ясо. Додайте охолоджений бульйон, спеції та перемішайте.

Залишіть у холодильнику на дві-три години, щоб м'ясо напилося вологи та охололо.

Розріжте плівку для запікання навпіл і розкладіть на столі, додає "Мастер Шеф" Литвинова. Насипте паприку вздовж плівки.

Викладіть весь фарш вздовж плівки та присипте паприкою зверху. Загорніть, випускаючи повітря.

Зав'яжіть ниткою з кожного боку. Зробіть поперечні зав'язки.

Запікайте при температурі 180 ° С 45-50 хвилин. Наріжте охолодженою, радить "Мастер Шеф" Литвинова.

Останні новини України:

Дешевше та смачніше за рис: "Мастер Шеф" Литвинова показала, як зекономити на приготуванні плову.

Теги за темою
Україна
Джерело матеріала
loader
loader