Секретний рецепт розкішного м’яса до великоднього столу: його з’їдять прямо з деко
Секретний рецепт розкішного м’яса до великоднього столу: його з’їдять прямо з деко

Секретний рецепт розкішного м’яса до великоднього столу: його з’їдять прямо з деко

Ви будете в захваті від результату

Традиційно до Великодня готують не лише шикарну випічку. Багато хто любить поласувати і різними м’ясними стравами — це ж така віддушина після Великого посту.

"Телеграф" знайшов у старому журналі "Поліна" приголомшливий рецепт м’яса у гірчичному соусі. Його секрет у простоті – для приготування такої страви вам знадобиться лише м’ясо, спеції, мед, часник та імбир. Результат вийде приголомшливим: у вас вийде шикарна свинина з пікантними нотками та приємним ароматом. Однак будьте обережні: близькі та друзі можуть з’їсти його прямо з дека.

Як приготувати м’ясо в гірчичному соусі

Інгредієнти на 6 порцій:

  • 1 кг свинини без кісточок;
  • 200 г гірчиці;
  • 3 ст. л. гречаного меду;
  • 0,5 ч. л. розмарину;
  • 1,5 ч. л. базиліка;
  • 3 зубчики часнику;
  • 5 ягід барбарису;
  • 0,5 ч. л. куркуми;
  • 0,5 ч. л. естрагону;
  • 0,5 ч. л. імбиру.

Спосіб приготування:

  1. М’ясо ретельно миємо та сушимо паперовими рушниками. Робимо глибокі надрізи по всьому шматку.
  2. Чистимо і нарізаємо на пластини часник. Разом із барбарисом відправляємо у надрізи.
  3. Для приготування соусу змішуємо гірчицю з медом та спеціями. Втираємо його в м’ясо густим шаром і загортаємо у великий шматок фольги.
  4. Відправляємо все у розігріту до 190 градусів на 2 години. Через вказаний час розкриваємо верх фольги та тушкуємо ще 50 хвилин, кожні 10 хвилин поливаючи соком із дна фольги.
Фото: Телеграф

Готове м’ясо прикрашаємо свіжим розмарином. Подаємо зі святковим салатом.

Теги за темою
Великдень
Джерело матеріала
loader
loader