/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2Fb75dad65f34eb843a33641c17fdc1970.jpg)
Соковите куряче філе з сиром, шпинатом та песто для вечері: як правильно приготувати
Курячу грудки можна використовувати для приготування котлет, відбивних, а також паштетів та салатів. Ще її можна дуже смачно запекти із сиром та овочами.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2Ffffd081639931ec08e45ac5ef3819755.png)
Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачної, соковитої курячої грудки із соусом песто, сиром та шпинатом.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2Fcbb74ee42ecee37f13fae2a8a1395b13.png)
Інгредієнти:
- Куряча грудка – 2 шт.
- Соус песто – 2 ст. л.
- В'ялені томати – 2 ст. л.
- Моцарела – 120 г
- Шпинат – 10 г
- Каперси
- Оливкова олія – 1 ст. л.
- Сіль, перець, пластівці чилі – до смаку
Спосіб приготування:
1. Розріжте філе.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2Fb4c4b2769e5260172a478e74c61d576e.png)
2. Змастіть його соусом песто, посоліть, поперчіть, викладіть сир, зверху порізані в'ялені томати, каперси та шпинат.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F9d75cfafff3f21ef5aa0e30339f17472.png)
3. Скріпіть шпажкою.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2Ffde3157b947b6685668705b48d17f58c.png)
4. Обсмажте на сковороді по 5 хвилин з кожного боку.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F221f6244d225df98704e57f2d388ea8e.png)
5. Потім відправте в духовку на 20 хвилин при 180 С.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2Fde09071da0481d38e0eb8e5929149323.png)
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:
- Салат з філе курки
- Салат з качиним філе та полуницею для вишуканої вечері
- Рубані котлети з курячого філе

