20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Соковите куряче філе з сиром, шпинатом та песто для вечері: як правильно приготувати
Соковите куряче філе з сиром, шпинатом та песто для вечері: як правильно приготувати

Соковите куряче філе з сиром, шпинатом та песто для вечері: як правильно приготувати

Курячу грудки можна використовувати для приготування котлет, відбивних, а також паштетів та салатів. Ще її можна дуже смачно запекти із сиром та овочами.

Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачної, соковитої курячої грудки із соусом песто, сиром та шпинатом.

Інгредієнти:

  • Куряча грудка – 2 шт.
  • Соус песто – 2 ст. л.
  • В'ялені томати – 2 ст. л.
  • Моцарела – 120 г
  • Шпинат – 10 г
  • Каперси
  • Оливкова олія – 1 ст. л.
  • Сіль, перець, пластівці чилі – до смаку

Спосіб приготування:

1. Розріжте філе.

2. Змастіть його соусом песто, посоліть, поперчіть, викладіть сир, зверху порізані в'ялені томати, каперси та шпинат.

3. Скріпіть шпажкою.

4. Обсмажте на сковороді по 5 хвилин з кожного боку.

5. Потім відправте в духовку на 20 хвилин при 180 С.

Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:

  • Салат з філе курки
  • Салат з качиним філе та полуницею для вишуканої вечері
  • Рубані котлети з курячого філе
Источник материала
Поделиться сюжетом