Ваші паски будуть найкрасивішими: як приготувати оригінальний їстівний мох для декору
Ваші паски будуть найкрасивішими: як приготувати оригінальний їстівний мох для декору

Ваші паски будуть найкрасивішими: як приготувати оригінальний їстівний мох для декору

Лайфхак для красивих пасок

Смачні та ароматні пасочки – неодмінний атрибут Великодня. Щоб вони були ще й красивими, їх прикрашають, зазвичай, глазур’ю. Ми ділились рецептом класичної білкової глазурі.

Також пропонуємо приготувати оригінальну прикрасу — їстівний зелений мох. З ним пасочки будуть неймовірними на вигляд. Рецептом поділилась кулінарка Галина на ютуб-каналі "Домашня кухня з Галиною".

Інгредієнти:

  • 1 яйце
  • 12 г цукру
  • 30 г меду
  • 30 г борошна
  • 5 г розпушувача
  • зелений харчовий барвник

Спосіб приготування:

  1. У глибокій мисці або чаші блендера збийте яйце з цукром до повного розчинення цукру. Додайте мед до яєчно-цукрової суміші та збийте міксером.
  2. Просійте борошно та розпушувач. Поступово додавайте просіяне борошно, змішане з розпушувачем, до яєчно-медової суміші. Збивайте до однорідної маси.
  3. Додайте кілька крапель харчового барвника та ретельно перемішайте. Можна регулювати інтенсивність кольору кількістю барвника.
  4. Розлийте тісто по формах. Ви можете використовувати паперові стаканчики або невеликі силіконові формочки.
  5. Заповніть формочки на одну третину. Поставте формочки в мікрохвильову піч і випікайте протягом 1 хвилини при потужності 800 Вт.

Після цього залишиться лише порвати отриманий пухкий бісквіт на шматочки і прикрасити ним паску. Ми ділились рецептомчудової паски на заквасці.

Теги за темою
Великдень
Джерело матеріала
loader
loader