/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F422980771b204808b33451f607c6677a.png)
Заливний пиріг з цибулею та яйцем: смачніше, ніж піца та запіканки
Заливний пиріг – ідеальна страва до супу, салатів і просто до чаю. Готувати їх можна з різними начинками, але найсмачніше буде з вареними яйцями, зеленою цибулею, смаженими грибами.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F9444b3d2f6458dccbf73ad7ec5466c74.png)
Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачного заливного пирога із зеленою цибулею та вареними яйцями.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2Fd798b286db3f86a6f6286a9476232ea1.png)
Інгредієнти:
Для тіста:
- яйця – 3 шт.
- сметана 20% – 250 г
- розпушувач – 1/2 ч. л.
- борошно – 100 г
- сіль
Для начинки:
- зелена цибуля – 150 г
- яйця варені – 4 шт.
- сир – 100 г
- сметана – 1 ст. л.
- спеції за смаком
Спосіб приготування:
1. Начинка: наріжте цибулю та варені яйця. Натріть сир. Все змішайте, додайте сметану, спеції та перемішайте.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F99ce225dc293899d1bcb0d84682dc2bc.png)
2. Готуємо тісто: збийте яйця зі сметаною, додайте борошно з розпушувачем, сіль і добре вимішайте.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F9484f10231cdaeaadd579f951a0e7b62.png)
3. У форму вилийте половину тіста, добре розподіліть і викладіть начинку та зверху полийте тістом.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F5ffa1e2764231c19fbb045e2c9693169.png)
4. Випікайте 45 хвилин при 180 С.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2Fea5961b50c1b4a28b84b87a07c589b29.png)
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:
- Пиріг з варенням до чаю
- Пісний пиріг з вишнею
- Яблучний пиріг на кефірі з манкою

