Рецепт найсмачнішої сирної паски знайдено: весь секрет в одному інгредієнті
Рецепт найсмачнішої сирної паски знайдено: весь секрет в одному інгредієнті

Рецепт найсмачнішої сирної паски знайдено: весь секрет в одному інгредієнті

Ні муки, ні випікання, все змішали — і в холодильник

Ви в пошуках оригінального рецепта сирної паски? Тоді можете припиняти пошуки – ми його знайшли.

Разом із Shuba ми пропонуємо спробувати незвичайну фінську сирну паску з мигдалем, цукатами та консервованими ягодами. Щоб її приготувати, не потрібні дорогі продукти чи багато часу – готується десерт буквально за півгодини, а далі за вас все зробить холодильник. Ну що, йдемо готувати?

Як приготувати сирну паску з ягодами

Інгредієнти на 4 порції:

  • сир кисломолочний — 500 г;
  • вершкове масло 73% — 100 г;
  • вершки – 200 мл;
  • цукор — 120 г;
  • цукор ванільний — 10 г;
  • лимон, сік — 20 г;
  • мигдаль — 50 г;
  • цукати — 50 г;
  • консервовані ягоди — 50 г.

Спосіб приготування:

  1. Вершкове масло розм’якшуємо і збиваємо з цукром до однорідності. Додаємо сир, ванільний цукор, сік лимона і знову збиваємо все разом. Туди ж відправляємо подрібнені горіхи, цукати та все перемішуємо.
  2. Окремо збиваємо вершки, з’єднуємо з сирною масою та перемішуємо до однорідного стану.
  3. Застилаємо у два шари форму марлею і викладаємо сирну масу. Загортаємо на паску краю марлі, зверху ставимо гніт.
  4. Форму відправляємо у холодильник на 8-10 годин. Через вказаний час дістаємо паску, викладаємо її на блюдо та прикрашаємо консервованими ягодами.

Здивувати близьких також можна незвичайною паскою з халвою. Вона підкорить серце кожного.

Теги за темою
Великдень
Джерело матеріала
loader
loader