/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F45%2Fcc28f81d203a58f6cb7ce6f25765710c.png)
Ідеально до великоднього столу: яскравий салатик зі свинини
Навіть не помітите, коли він зник зі столу
Цей святковий салатик точно сподобається всім гостям і вони навіть проситимуть у вас рецепт. Часи, коли салати заправляли майонезом, давно пройшли, тому цей соус неймовірно смачний і ідеально поєднується з м’ясом. А раніше ми розповідали, як приготувати смачнющий салат з пекінки.
Цікавим рецептом поділилися на ProstoWay. Цей салатик стане яскравою прикрасою великоднього столу або смачним і ситним обідом для всієї сім’ї.
Як приготувати салат з м’яса і червоного перцю
Інгредієнти:
- м’ясо (свинина, яловичина або курятина);
- червоний перець;
- фіолетова цибуля;
- помідори;
- консервована кукурудза;
- кунжут;
- паприка;
- сіль, перець — на свій смак;
- часник — кілька зубчиків;
- петрушка/кінза — ½ пучка;
- соєвий соус — 2 ст. л.;
- гірчиця в зернах — 1 ст. л.;
- олія.
Спосіб приготування:
- М’ясо нарізаємо смужками, довжиною 8-10 см. Розігріваємо пательню з олією і обсмажуємо м’ясо. Викладаємо на паперовий рушник.
- Коли м’ясо охолоне, перекладаємо його у глибоку миску. Додаємо сіль та перець.
- Цибулю і солодкий перець нарізаємо соломкою, а томати — півкільцями, але дістаємо середину. Додаємо кукурудзу і обсмажений кунжут.
- Вичавлюємо часник і дрібно нарізану зелень. Переходимо до заправки.
- Соєвий соус і гірчицю в зернах перемішуємо в окремій мисочці. Додаємо до салату.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F131%2Feac24546563bbd670fc57712e355c046.jpg)
Ретро Венера 1 березня - 12 квітня: Рибам - проблеми з грошима, Овнам - мрії
GlavRed
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F131%2F64b3ba9a7af155f84bce30ccfbe79cff.jpg)
Як прибрати подряпини зі скла: 4 безвідмовних способи
GlavRed
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2Fb84c2fbc0487c4abb1ae1595d3b69378.jpg)
Кращі за класичні: готуємо голубці з новою начинкою – цікавий замінник м'яса
24tv
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2F922e5e048a299431e9de3f694d555993.jpg)
Не повірите, поки не спробуєте: як зварити буряк за 10 хвилин – оригінальний спосіб
24tv
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F209%2Fcad634d1d54262bb9b203eb4961e7139.jpg)
Ейфелеву вежу у Парижі сьогодні підсвітили жовтим і синім
УкраинФорм
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F131%2F29b974bfd9587243def0fe223e19fdf9.jpg)
Не зрівняти з магазинним: рецепт неймовірно паштету, що буде танути в роті
GlavRed
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2F22edffc072daef6c38d62facf7676379.jpg)
Неперевершений смак дитинства: пляцок "Дрова під снігом" – готуємо за рецептом Лілії Цвіт
24tv