Такий салат завжди буде на святковому столі: знадобиться лише чотири інгредієнти
Такий салат завжди буде на святковому столі: знадобиться лише чотири інгредієнти

Такий салат завжди буде на святковому столі: знадобиться лише чотири інгредієнти

Звичний салат заграє новими фарбами

Класичним крабовим салатом уже нікого не здивуєш. У його складі звичні інгредієнти — власне самі крабові палички, консервована кукурудза, варений рис, курячі яйця, огірки та все це заправляється майонезом. Цей звичний салат ми готуємо навіть на багато свят, у тому числі і на Великдень.

"Телеграф" вирішив здивувати читачів незвичайним крабовим салатом. По-перше, у його складі не буде огірків та консервованої кукурудзи – ці інгредієнти ми замінимо грибами. По-друге, викладати його потрібно шарами. На цей салат точно гості звернуть увагу навіть під час пасхальних посиденьок.

Як приготувати крабовий салат з грибами

Інгредієнти:

  • рис — 3 ст. л.;
  • крабові палички — 2 пачки;
  • курячі яйця — 4 шт.;
  • печериці — 800 г;
  • морква — 1 шт.;
  • майонез, зелень — на смак.

Спосіб приготування:

  1. Відварюємо до готовності рис. Чистимо і натираємо моркву.
  2. Курячі яйця відварюємо круто. Даємо їм охолонути, чистимо. Три яйця дрібно нарізаємо.
  3. Нарізаємо гриби та обсмажуємо їх до готовності на розігрітій сковороді з олією разом із підготовленою морквою.
  4. Формуємо салат: викладаємо варений рис, далі крабові палички. Змащуємо їх майонезом. Після цього викладаємо яйця (їх теж змащуємо майонезом). Останнім шаром йдуть гриби тааюб майонез.
Фото: Телеграф

За бажанням прикрашаємо салат тертим яйцем та зеленню, скибочками огірків чи помідорів. Подаємо з улюбленим гарніром.

Теги за темою
Великдень
Джерело матеріала
loader
loader