/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F3%2Fc03214c53a94990370e20de225668cd1.jpg)
Простий секрет приготування паски від судді "Мастер Шеф" Хіменеса-Браво: вийде ще смачніше та ароматніше
Цього разу на своїй сторінці в Instagram суддя "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво пояснив, як приготувати неймовірно смачну, пухку та ароматну паску бріош.
"Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво розповів, що бріош – це французька техніка приготування тіста, яка відзначається достатньою кількістю вершкового масла, завдяки чому випічка виходить максимально ніжною та ароматною.
Щоб приготувати тісто для паски бріош, "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво бере такі інгредієнти:
- 500 г борошна
- 150 г цукру
- 16 г сухих дріжджів
- 10 г солі
- 350 г яєць (розмішуємо їх)
- 300 г вершкового масла
- 200 г родзинок або цукатів (попередньо замочуємо їх у 70 г коньяку чи апельсинового соку)
Спочатку "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво змішує сухі інгредієнти: борошно, дріжджі, цукор і сіль. Додаємо яйця та починаємо вимішувати тісто спершу за допомогою виделки, а далі руками.
Далі по шматочку (приблизно 10-12 г) додаємо холодне вершкове масло та вимішуємо тісто. Готове тісто накриваємо рушником чи плівкою та лишаємо підходити за кімнатної температури протягом 2-2,5 годин.
Після цього "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво додає до тіста попередньо замочені родзинки та цукати. Готове тісто відправляємо на ніч у холодильник.
Охолоджене тісто зранку ділимо на частини та викладаємо в формочки для пасок. Зверху змащуємо паски сумішшю яєчного жовтка та молока та даємо їм добре піднятися, а потім знову змащуємо яйцем.
Випікаємо паски спочатку в розігрітій до 180 градусів духовці, на дно якої ставимо деко з водою, протягом 10 хвилин, а потім прибираємо воду та випікаємо паски ще приблизно 30 хвилин.
Останні новини України:
Рецепт чудової закуски на Великодній стіл: стане справжнім хітом.
Ольга Сумська розкрила секрет своєї супер смачної паски.
Така глазур для паски не тече і не сиплеться: Ектор Хіменес-Браво розкрив простий рецепт.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2F0543660e97681b50015b3a7a92b870dc.jpg)
Дівам краще не сідати за кермо: гороскоп на 30 березня
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F131%2F2c3ea555548d77221cc17bab74c2386b.jpg)
Які речі в жодному разі не можна прати в машинці: знають одиниці
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F45%2F79999955532b6abd4c5b58ef6ab700ee.jpg)
Можна одразу до РАЦСу: чоловіки, з якими іменами будуть ідеальною парою для Олени
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2F1d840f4240036b780dddbde62323bea2.jpg)
Коли потрібно поїсти за кілька хвилин: як приготувати смачний омлет на воді
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2F964f50df3748702917661ab3af431c50.jpg)
Як дати "друге життя" спатифілуму: найкращі поради від садівниці
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2F7d191ae50c796eb1cc1e537125b679bf.jpg)
Коли садити картоплю у квітні: найкращі дні за місячним календарем
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2F99bd68f545bc57a5a6a7fd14f86580de.jpg)