З чого та з чим приготувати корисні бутерброди: поради від Світлани Фус
З чого та з чим приготувати корисні бутерброди: поради від Світлани Фус

З чого та з чим приготувати корисні бутерброди: поради від Світлани Фус

Бутерброди можна готувати з будь-яких продуктів, але потрібно пам'ятати, що, якщо ви хочете не тільки смачну, але й корисну страву, тоді для приготування використовуйте більше овочів, сиру, риби та основи – цільнозерновий хліб.

Як приготувати корисні бутерброди

Дієтологиня Світлана Фус поділилася в Instagram порадами, як і з чого приготувати смачні та корисні бутерброди.

Рецепти бутербродів

Поради від фахівця:

1. Хліб для бутерброду повинен бути з цільнозернового борошна.

Бутерброди з цільнозерновим хлібом

2. Додаємо важливий компонент – м'ясо, рибу чи птицю. Краще у відвареному вигляді, приготовлену на пару або запечену.

Ситні бутерброди з печерицями та тунцем

3. Жодних соусів і майонезу, тому що вони дуже калорійні і часто не дуже натуральні. Якщо хочеться, то використовуйте змішане із зеленню авокадо або гірчиці.

Намазки для бутербродів

4. Не забувайте про зелень та овочі – чим більше, тим краще. Вони збільшать обсяг і краще наситять.

Бутерброди з овочами

5. Для смаку можна додати пряну зелень.

Бутерброди з рибою та зеленню

Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:

  • Бутерброди з авокадо
  • Гарячі бутерброди в мікрохвильовій печі
  • Бутерброди із сиром
Джерело матеріала
loader
loader