ТОП 3 кращі поєднання м’ясних стейків та коньяку. Долучайся до BBQ з AZNAURI
ТОП 3 кращі поєднання м’ясних стейків та коньяку. Долучайся до BBQ з AZNAURI

ТОП 3 кращі поєднання м’ясних стейків та коньяку. Долучайся до BBQ з AZNAURI

У цьому матеріалі бренд AZNAURI підібрав для вас ідеальні гастрономічні дуети для найвибагливіших гурманів та справжніх ЛЕВІВ - поєднання м’ясних стейків та коньяку – істино чоловічих продуктів, де в обох випадках важлива витримка!.

Для того, щоб аромат та смак соковитого стейку радував та приводив у захват чоловіків, виробники та м’ясні майстри вигадали безліч правил та способів витримки м’яса - яке перетворилось на мистецтво.

Так само як і майстри коньячисти бренду AZNAURI роками працюють над створенням ідеального купажу коньяку, щоб потім найсильніші ЛЕВИ цього світу мали змогу насолодитись бездоганною гастропарою стейку та коньяку.

Стейки та коньяк: поєднання класики та вишуканості.

Існує безліч видів стейків, і кожен з них має свої особливості, але класика залишається не змінною: мужній та брутальний Рібай, ніжний та м’який Філе Міньйон та вишуканий Стріплойн (ще одна назва Нью Йорк).

Стейки піддаються витримці - це покращує смак та текстуру м’яса і дозволяє зробити природний смак більш насиченим.

Витримка може бути як сухою, так і вологою.

Суха витримка зазвичай забезпечує більш яскравий смак, тоді як волога витримка зберігає більше соковитості м’яса.

Цей процес в середньому займає від 12 до 45 днів .

Щоб створити неперевершений коньяк, його витримують у дубових бочках не менше 3х років.

В коньяках AZNAURI три роки - це мінімальний термін витримки коньяку, який, позначають цифрою 3 роки , або абревіатурою VS, витримка від чотирьох років - 4 роки або VSOP і від п’яти років, коньяки особливої витримки - 5 років або VVSOP, також є релізи авторської рецептури лімітованих версії коньяків.

Ділимося ТОП 3 найсмачніших стейків за версією AZNAURI.

3 місце.

Стейк Стріплойн.

Дослівно «strip-loin» (філе-смужка), із поперекової частини.

Це дійсно особливе м’ясо із яскраво вираженим м’ясним смаком для поціновувачів.

За ніжністю він може поступитись лише Філе- міньйон.

Ідеальна ступінь просмажування – Medium rare.

Влучним доповненням до цього стейку стане коньяк AZNAURI 3 роки витримки.

Коньяк має вишуканий аромат з легкими фруктовими та квітковими нотами та м’який смак з тонами дубової витримки, що підкреслить м’ясний смак стейку Стріплойн.

Ця пара чудово підійде для компанії гурманів .

2 місце.

Стейк Філе-міньйон.

З франц.

filet mignon «ніжне філе» - традиційно вважається найціннішим та найніжнішим стейком з вершковим та бархатистистим смаком, також він є найбільш пісним.

Ідеальна ступінь просмаження для цього стейку Medium.

До такого стейку гарно смакуватиме коньяк AZNAURI 5 років витримки.

Смак цього коньяку динамічний і складний, він багатогранний і вишуканий, в ньому відчуваються нотки фруктів і квітів, що відтіняються східними спеціями і сандалом.

Він ідеально підкреслить ніжність стейку Філе-міньйон та подарує насолоду 5и річної витримки.

Цей дует буде доречний до особливої вечірки з друзями .

1 місце.

Стейк Рібай ( Rib Eye) - це один з найпопулярніших витриманих стейків з високим рівнем мармуровості, та за рахунок цього він найбільш соковитий з насиченим смаком та приємним маслянисто -горіховим смаком.

Ідеальним ступенем просмаження для нього є Medium Rare або Medium.

Це характер та міць в одному стейку.

Хоч раз у житті його повинен скуштувати кожен чоловік.

Незабутній смак стейку вдало підкреслить витриманий брутальний коньяк із дійсно ЛЕВИНИМ характером AZNAURI Black Barrel - коньяк з «чорної бочки».

Адже він виготовлений за унікальною технологією витримки спиртів у дубових бочках з максимальним ступенем обвуглення.

Тому і має таку назву – ЧОРНА БОЧКА (Black Barrel).

Саме тому AZNAURI Black Barrel має дивовижний особливий смак і тонкий аромат із відчутними нотами карамелі, ірису та спецій, з делікатними димними та горіховими нотами.

Бездоганне поєднання стейку Рібай та коньяку AZNAURI Black Barrel перетворять Ваше барбекю паті на справжню чоловічу вечірку з незабутньою гастрономічною подорожжю та перенесе вас у світ смакової насолоди!.

Довідка:.

Бренд AZNAURI представлений в Україні з 2015 року в трьох алкогольних категоріях: коньяк, тихі та ігристі вина.

Його виготовляють на інноваційному заводі Akkerman Distillery.

Нині AZNAURI є одним з найпопулярніших алкогольних брендів в Україні.

У категорії коньяків він має широкий асортимент як класичних смаків, так і особливих колекцій, зокрема Special Edition і Flavored Collection.

В усі продукти AZNAURI інтегрують головний символ бренду – величного ЛЕВА, який уособлює силу, витримку, велич і благородство.

Теги за темою
алкоголь
Джерело матеріала
loader
loader