Спаржа – це дуже смачний та поживний продукт. Але стебла не можна просто відварити. Щоб вони вийшли дійсно смачними – потрібно дотримуватись особливої технології та використати деякі лайфхаки.
Про те, як правильно варити спаржу і як смачно її приготувати, розповіла фудблогерка Віталіна з ніком vitala_foodblog в Instagram. Вам знадобиться крижана вода.
Як відварити спаржу
1. У підсолену воду, яка закипає, покласти спаржу, попередньо зачищену.
2. Варимо 1 хвилину.
3. Перекласти у льодяну воду.
4. Охолодити.
5. Головне – не переварити. Спаржа має хрустіти.
6. Якщо спаржа дуже тонка – її можна варити навіть 30 секунд.
Як смачно приготувати спаржу
1. Взяти бекон, тонесенько нарізаний, можна сиро копчений.
2. Загорнути кожну стеблинку в бекон.
3. Обсмажити на вершковому маслі 2-3 хвилини до золотистості.
4. У процесі додати кленовий сироп (можна замінити медом з соком лимону).
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:
- Яєчня з беконом
- Вушка з беконом
- Соковитий курячий шашлик з беконом