Як правильно варити спаржу, щоб вона була м'якою: ділимось простим способом
Як правильно варити спаржу, щоб вона була м'якою: ділимось простим способом

Як правильно варити спаржу, щоб вона була м'якою: ділимось простим способом

Спаржа – це дуже смачний та поживний продукт. Але стебла не можна просто відварити. Щоб вони вийшли дійсно смачними – потрібно дотримуватись особливої технології та використати деякі лайфхаки.

Про те, як правильно варити спаржу і як смачно її приготувати, розповіла фудблогерка Віталіна з ніком vitala_foodblog в Instagram. Вам знадобиться крижана вода.

Як правильно варити спаржу, щоб вона була м'якою: ділимось простим способом

Як відварити спаржу

1. У підсолену воду, яка закипає, покласти спаржу, попередньо зачищену.

Як правильно варити спаржу, щоб вона була м'якою: ділимось простим способом

2. Варимо 1 хвилину.

3. Перекласти у льодяну воду.

Як правильно варити спаржу, щоб вона була м'якою: ділимось простим способом

4. Охолодити.

5. Головне – не переварити. Спаржа має хрустіти.

Як правильно варити спаржу, щоб вона була м'якою: ділимось простим способом

6. Якщо спаржа дуже тонка – її можна варити навіть 30 секунд.

Як смачно приготувати спаржу

Як правильно варити спаржу, щоб вона була м'якою: ділимось простим способом

1. Взяти бекон, тонесенько нарізаний, можна сиро копчений.

2. Загорнути кожну стеблинку в бекон.

Як правильно варити спаржу, щоб вона була м'якою: ділимось простим способом

3. Обсмажити на вершковому маслі 2-3 хвилини до золотистості.

4. У процесі додати кленовий сироп (можна замінити медом з соком лимону).

Як правильно варити спаржу, щоб вона була м'якою: ділимось простим способом

Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:

  • Яєчня з беконом
  • Вушка з беконом
  • Соковитий курячий шашлик з беконом
Джерело матеріала
loader
loader