Чи буде з мене там толк, – Костянтин Грубович відверто зізнався, чи готовий піти воювати
Чи буде з мене там толк, – Костянтин Грубович відверто зізнався, чи готовий піти воювати

Чи буде з мене там толк, – Костянтин Грубович відверто зізнався, чи готовий піти воювати

За словами ведучого, післязагибелі його доньки, смерть лякає чоловіка вже значно менше. Втім, він хвилюється за своїх близьких, яких можуть мобілізувати.

Що говорить Грубович про мобілізацію

Костянтин поділився, що проходив медкомісію ще до початку повномасштабного вторгнення. Однак, ведучого визнали частково непридатним для служби, оскільки той має захворювання шкіри – вітиліго. Втім, чоловік готовий пройти повторну перевірку стану свого здоров'я, якщо виникне в цьому потреба.

Якщо треба, я морально готовий. Але чи буде з мене там толк? Після загибелі Олі мені не така страшна смерть. А от інше запитання – як мої близькі? Якби був вибір, що я піду, а молоді залишаться вдома, то оце був би мій вибір,
– розповів Грубович.

Водночас ведучий зізнався, що хвилюється за долю свого 27-річного сина Ярослава. Костянтин запевнив, що не вдаватиметься до виплати хабарів чи інших незаконних методів, щоб захистити сина.

Дуже хвилююся. Не знаю, як його оберігати. Це що, я маю давати якогось хабаря? Це його рішення. Він не мала дитина, щоб я за нього вирішував. Але чи боюся? Боюся найбільше у своєму житті,
– підкреслив ведучий.

Костянтин Грубович про мобілізацію: дивіться відео онлайн

Що говорять про мобілізацію інші зірки

  • Лідер гурту "Друга Ріка" Валерій Харчишин зазначив, що всі чоловіки згодом воюватимуть за безпеку України. До того ж він підтримує бронювання від мобілізації тих артистів, які займаються постачанням зброї, амуніції та збором коштів для ЗСУ.
  • 16 травня видавець Антон Мартинов повідомив, що мобілізувався. Вінотримав повістку і зізнався, що йому було б соромно не піти до ТЦК перед собою і сином.
  • Шоумен Женя Янович зізнався, що готовий піти у ТЦК та оновити свої дані. Втім, він не відкидає варіант, що йому доведеться піти воювати.
Джерело матеріала
loader
loader