Тісто не знадобиться: "Мастер Шеф" Литвинова показала простий рецепт пирога з лавашем та сиром
Тісто не знадобиться: "Мастер Шеф" Литвинова показала простий рецепт пирога з лавашем та сиром

Тісто не знадобиться: "Мастер Шеф" Литвинова показала простий рецепт пирога з лавашем та сиром

Колишня суддя кулінарного проекту "Мастер Шеф" Тетяна Литвинова розповіла, як можна урізноманітнити обід чи вечерю разом із простим, але смачним пирогом. Гибаниця - це традиційний сербський пиріг, який може бути як солоним, так і солодким і зазвичай готується з тіста філо. Тетяна Литвинова запропонувала у своєму відео спрощений варіант цього рецепту, замінюючи тісто філо на лаваш.

Інгредієнти:

  • 3 листа лаваша
  • 200 г сиру
  • 250 г сиру
  • 3 яйця
  • 2 ч.л рік
  • 50 г зеленого лука
  • 50 г кропу
  • 50 г кінзи, петрушки

Для заливання:

  • 3 яйця
  • 300 мл йогурту (10%)
  • 1 ч.л рік

Приготування:

Приготуйте начинку, змішавши сир, бринзу, подрібнену зелень та три яйця, ділиться "Мастер Шеф" Литвинова.

Наріжте лаваш прямокутники. Викладіть начинку на лаваш, скрутіть у рулетики і покладіть їх у форму для випікання.

"Мастер Шеф" Литвинова додає, приготуйте заливку, змішавши три яйця, йогурт та сіль. Залийте готові рулетики заливкою та дайте їм просочитися.

Випікайте в заздалегідь розігрітій духовці при 180 градусах 30 хвилин.

Перед подачею додайте сметану, порадила "Мастер Шеф" Литвинова.

Останні новини України:

Дешевше і смачніше за рис: "Майстер Шеф" Литвинова показала, як заощадити на приготуванні плова.

Теги за темою
Україна
Джерело матеріала
loader
loader