Ідеальна вечеря: "Мастер Шеф" Хіменес-Браво дав швидкий і дуже смачний рецепт
Ідеальна вечеря: "Мастер Шеф" Хіменес-Браво дав швидкий і дуже смачний рецепт

Ідеальна вечеря: "Мастер Шеф" Хіменес-Браво дав швидкий і дуже смачний рецепт

Цього разу суддя "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво на своїй сторінці в Instagram показав, як просто, швидко та смачно приготувати рибу з овочами на вечерю.

Для приготування риби, а також мʼяса та овочів "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво найбільше радить запікання, адже це найкорисніший спосіб приготування їжі.

Щоб приготувати смачну запечену рибу з овочами на вечерю, "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво бере такі інгредієнти:

  • морква - 1 шт.
  • кабачок - 1 шт.
  • цибуля - 1 шт.
  • перець солодкий - 1 шт.
  • часник - зубчик
  • сухий часник, паприка, сіль і перець - на смак
  • філе тилапії - 1 шт. (можна брати іншу улюблену рибу)
  • масло вершкове - 30 г
  • гілочка петрушки
  • трішки оливкової олії

Моркву, кабачок, цибулю та солодкий перець "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво нарізає тонкою соломкою, зубчик часнику – тоненькими слайсами.

Фольгу змащуємо вершковим маслом, викладаємо чисте філе тилапії та додаємо спеції: сіль і перець, сухий часник і паприку.

Зверху на рибу "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво викладає нарізані овочі, додає листочки петрушки та шматочок вершкового масла.

Запікаємо рибу в розігрітій до 180 градусів духовці до готовності. Викладаємо рибу з овочами на тарілку та подаємо. Перед подачею "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво трішки поливає страву оливковою олією для аромату.

Останні новини України:

Нереально смачний: переможець "Мастер Шеф" дав рецепт супу, яким захоплюється весь світ.

Хіменес-Браво поділився рецептом сніданку із шедевральним смаком.

Про звичайну яєчню забудете: Хіменес-Браво поділився бездоганним рецептом на сніданок.

Теги за темою
Україна
Джерело матеріала
loader
loader