Приготувавши тушковану картоплю з м’ясом за цим рецептом, ви захочете їсти її знову і знову. Вона не тільки дуже смачна та поживна, але й не потребує особливих зусиль під час приготування.
Як правильно приготувати тушковану картоплю, знає фудблогер Алекс Міль. В Instagram він розповів всі секрети цієї страви, а також, які продукти потрібні для її приготування.
Інгредієнти
- Картопля – 1300 гр
- Куряче філе або інше м’ясо – 700 гр
- Цибуля – 150 гр
- Морква – 250 гр
- Часник – 3-4 зуб
- Олія – 30 мл
- Зелень для подачі
- Томатний соус – 2 ст.л.
- Сіль
- Перець
- Копчена паприка
- Лавровий лист – 2-3 шт
- Вода – 1,5 л.
Спосіб приготування
1. Вливаємо в каструлю олію, додаємо м’ясо. Перемішуючи смажимо 10 хвилин на великому вогні.
2. Додаємо моркву, цибулю давимо часник, зменшуємо вогонь, перемішуючи готуємо 4-5 хв.
3. Додаємо картоплю, нарізану середніми шматками, спеції, томат і лавровий лист, гарно вимішуємо, заливаємо водою щоб покрити картоплю повністю і тушкуємо під кришкою до м’якості картоплі, періодично перемішуючи.
4. Готуємо допоки картопля не стане достатньо м’якою. Вимикаємо нагрів та подаємо, прикрасивши зеленню.
На OBOZ.UA є й інші страви з картоплі:
- Картопля з овочами
- Печена картопля
- Тушкована картопля