Лінивий "Медовик" з вишнею за 12 хвилин: як приготувати смачний домашній торт
Лінивий "Медовик" з вишнею за 12 хвилин: як приготувати смачний домашній торт

Лінивий "Медовик" з вишнею за 12 хвилин: як приготувати смачний домашній торт

"Медовик" – дуже смачний та простий у приготуванні домашній торт. Для основи потрібно обов'язково брати якісний мед.

Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачного "Медовика" з вишнею та ніжним кремом.

Рецепт торту

Інгредієнти:

  • Мед – 200 г
  • Цукор – 50 г
  • Масло вершкове – 180 г
  • Сода – 1 ч. л.
  • Яйця – 4 шт.
  • Борошно – 300 г
  • Сіль – дрібка
  • Сметана жирна (20%) – 1 кг
  • Пудра цукрова – 200 г
  • Ваніль
  • Вишня – 150
  • Цукор – 30 г
  • Кориця

Спосіб приготування:

1. Для тіста: змішайте мед, цукор та вершкове масло. Доведіть до кипіння та перемішайте в однорідну суміш. До гарячої медової суміші додайте соду і ретельно перемішайте. Маса почне дуже сильно зростати обсягом. Проваріть суміш кілька хвилин до бурштинового кольору. Даємо трохи охолонути.

Основа для тіста

2. Після додайте до неї яйця, збийте все до однорідності і потім всипте борошно та сіль. Перемішайте до однорідності.

3. Вилийте на деко з пергаментом і запікайте приблизно 12 хвилин при 180 С.

Скільки випікати

4. Крем: збийте сметану з пудрою та ваніллю до однорідності.

Крем для торта

5. Вишню проваріть із цукром і корицею кілька хвилин, рідину злийте.

Вишня для торта

6. Зберіть торт: змастіть коржі кремом і додайте вишні. Поставте торт у холодильник на ніч. Вранці прикрасьте крихтою й можна їсти!

Готовий торт

Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:

  • "Медовик" зі згущеним молоком
  • "Медовик" з вишнею
  • Бісквітний "Медовик"
Джерело матеріала
loader
loader