23 июня, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Лінивий "Медовик" з вишнею за 12 хвилин: як приготувати смачний домашній торт
Лінивий "Медовик" з вишнею за 12 хвилин: як приготувати смачний домашній торт

Лінивий "Медовик" з вишнею за 12 хвилин: як приготувати смачний домашній торт

"Медовик" – дуже смачний та простий у приготуванні домашній торт. Для основи потрібно обов'язково брати якісний мед.

Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачного "Медовика" з вишнею та ніжним кремом.

Інгредієнти:

  • Мед – 200 г
  • Цукор – 50 г
  • Масло вершкове – 180 г
  • Сода – 1 ч. л.
  • Яйця – 4 шт.
  • Борошно – 300 г
  • Сіль – дрібка
  • Сметана жирна (20%) – 1 кг
  • Пудра цукрова – 200 г
  • Ваніль
  • Вишня – 150
  • Цукор – 30 г
  • Кориця

Спосіб приготування:

1. Для тіста: змішайте мед, цукор та вершкове масло. Доведіть до кипіння та перемішайте в однорідну суміш. До гарячої медової суміші додайте соду і ретельно перемішайте. Маса почне дуже сильно зростати обсягом. Проваріть суміш кілька хвилин до бурштинового кольору. Даємо трохи охолонути.

2. Після додайте до неї яйця, збийте все до однорідності і потім всипте борошно та сіль. Перемішайте до однорідності.

3. Вилийте на деко з пергаментом і запікайте приблизно 12 хвилин при 180 С.

4. Крем: збийте сметану з пудрою та ваніллю до однорідності.

5. Вишню проваріть із цукром і корицею кілька хвилин, рідину злийте.

6. Зберіть торт: змастіть коржі кремом і додайте вишні. Поставте торт у холодильник на ніч. Вранці прикрасьте крихтою й можна їсти!

Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:

  • "Медовик" зі згущеним молоком
  • "Медовик" з вишнею
  • Бісквітний "Медовик"
Источник материала
Поделиться сюжетом