Ніхто не відмовиться: "Мастер Шеф" Литвинова дала рецепт дуже ніжної скумбрії з домашнім маринадом
Ніхто не відмовиться: "Мастер Шеф" Литвинова дала рецепт дуже ніжної скумбрії з домашнім маринадом

Ніхто не відмовиться: "Мастер Шеф" Литвинова дала рецепт дуже ніжної скумбрії з домашнім маринадом

Колишня суддя кулінарного проекту "Мастер Шеф" Тетяна Литвинова розповіла, як найкраще приготувати рибу в маринаді та не зіпсувати її смаку обраним соусом.

складові

  • Скумбрія – 1 шт.
  • Цедра апельсина — ½ шт.
  • Французька гірчиця - 1 ст. л.
  • Соєвий соус - 1 ст. л.
  • Соль — 1/5 год. л.
  • Апельсиновий сік - 25 г
  • Чеснок — 1 зубчик

Приготування

Напівзаморожену скумбрію розріжте по хребту і розкрийте навпіл. Відріжте всі кісточки у плавників і видаліть усі кістки, радить "Мастер Шеф" Литвинова.

Розріжте рибу ножицями на шматочки і переверніть кожен шматочок шкіркою нагору. У мисці змішайте цедру апельсина, апельсиновий сік, соєвий соус, французьку гірчицю, подрібнений часник та сіль.

"Мастер Шеф" Литвинова додає, замаринуйте шматочки риби в отриманому маринаді. Залишіть рибу маринуватися на 15-20 хвилин.

Розігрійте духовку до 180 °C.

Викладіть замариновані шматочки скумбрії на лист, застелений пергаментним папером або фольгою. Накрийте рибу фольгою та запікайте в духовці протягом 10 хвилин. Зніміть фольгу та запікайте ще 5 хвилин до золотистої скоринки, розповідає "Мастер Шеф" Литвинова.

Останні новини України:

Дешевше і смачніше за рис: "Майстер Шеф" Литвинова показала, як заощадити на приготуванні плова.

Теги за темою
Україна
Джерело матеріала
loader
loader