З пікантним смаком: "Мастер Шеф" Хіменес-Браво дав рецепт кисло-солодкого соусу до м'яса
З пікантним смаком: "Мастер Шеф" Хіменес-Браво дав рецепт кисло-солодкого соусу до м'яса

З пікантним смаком: "Мастер Шеф" Хіменес-Браво дав рецепт кисло-солодкого соусу до м'яса

Суддя кулінарного шоу "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво поділився в Інстаграм, як зробити курячі крильця у томатному соусі з цибулею.

Інгредієнти:

  • Куряче стегно - 150 г
  • сіль
  • Перець
  • Крохмаль - 10 г
  • Солодкий перець - 60 г
  • Цибуля - 30 г
  • Манго - 30 г
Для соусу:
  • Томатна паста - 50 мл
  • Яблучний оцет - 20 мл
  • Цукор - 30 г
  • Вода — 20-30 мл
  • Кунжут
  • Цибуля зелена

Приготування:

Наріжте куряче стегно невеликими шматочками. Посоліть та поперчіть куряче м'ясо, добре перемішайте для рівномірного розподілу спецій. Посипте шматочки курки крохмалем і знову перемішайте, щоб крохмаль рівномірно покрив м'ясо, розповідає "Мастер Шеф" Хіменес-Браво.

Наріжте солодкий перець та манго невеликими шматочками. Цибулю наріжте дрібними шматочками. Візьміть сковороду, прогрійте її та налийте трохи оливкової олії.

"Мастер Шеф" Хіменес-Браво додає, викладіть куряче м'ясо на розігріту сковороду і смажте до утворення золотистої скоринки. Після того як курка підрум'яниться, додайте на сковороду нарізані солодкий перець та цибулю.

Підсмажте овочі трохи, щоб вони стали м'якими і злегка підрум'янилися, потім викладіть на тарілку. На ту ж сковороду, де смажилися курка та овочі, викладіть томатну пасту.

Додайте воду, цукор та яблучний оцет, добре перемішайте. Додайте шматочки манго і змішайте суміш до однорідної консистенції. У соус викладіть підсмажену курку та овочі, ретельно перемішайте, порадив "Мастер Шеф" Хіменес-Браво.

Останні новини України:

Дуже оригінально та смачно: рецепт салату від судді "Мастер Шеф" Хіменеса-Браво.

Хіменес-Браво дав оригінальний рецепт омлету.

Таку вівсянку ви полюбите: Ектор Хіменес Браво поділився смачним рецептом.

Теги за темою
Україна
Джерело матеріала
loader
loader