Буде дуже вишукано: "Мастер Шеф" Литвинова дала рецепт дивовижного карі з куркою
Буде дуже вишукано: "Мастер Шеф" Литвинова дала рецепт дивовижного карі з куркою

Буде дуже вишукано: "Мастер Шеф" Литвинова дала рецепт дивовижного карі з куркою

Колишня суддя кулінарного проекту "Мастер Шеф" Тетяна Литвинова розповіла, як зробити класичне карі із насиченим смаком.

Інгредієнти:

  • Для каррі:
  • Курячі стегна без кістки (можна замінити звичайним філе, якщо не любите жирне м'ясо) – 500 г
  • Гарбуз – 500 г
  • Для соусу:
  • Цибуля - 100 г
  • Морква – 120 г
  • Помідори пілати (або томатний сік) – 400 г
  • Солодкий перець – 100 г
  • Рослинна олія – 2 ст. л.
  • Масло гхі - 1 ст.
  • Спеції каррі – 20 г
  • Соль - 2 год. л.
  • Імбир – 20 г
  • Часник – 20 г

Приготування:

Наріжте курячі стегна великими шматочками. Очистіть і крупно наріжте солодкий перець, моркву, цибулю, імбир і часник, розповіла "Мастер Шеф" Литвинова.

Наріжте гарбуз на кубики. Розігрійте 1 столову ложку олії Гхі і 2 столові ложки олії в глибокій каструлі.

"Мастер Шеф" Литвинова додає, покладіть нарізану курку в розігріту олію та обсмажуйте до золотистої скоринки. Помістіть нарізані овочі (солодкий перець, моркву, цибулю, імбир та часник) у блендер.

Додайте помідори пілати або томатний сік і подрібніть до однорідного стану. Вилийте соус в каструлю до курки і тушкуйте на середньому вогні близько 10-15 хвилин.

Після того як курка з соусом згасили, додайте нарізаний гарбуз та спеції каррі, порадила "Мастер Шеф" Литвинова.

Останні новини України:

Дешевше і смачніше за рис: "Майстер Шеф" Литвинова показала, як заощадити на приготуванні плова.

Теги за темою
Україна
Джерело матеріала
loader
loader