Ситний кабачковий торт з помідорами та часниковим соусом: як приготувати бюджетну сезону страву
Ситний кабачковий торт з помідорами та часниковим соусом: як приготувати бюджетну сезону страву

Ситний кабачковий торт з помідорами та часниковим соусом: як приготувати бюджетну сезону страву

З кабачків можна приготувати не лише запіканку або оладки, але й повноцінний закусочний торт. Для нього вам потрібно посмажити тонкі млинці та змастити їх апетитним часниковим соусом. Все дуже елементарно та смачно.

Ідея приготування торту з кабачків опублікована на сторінці фудблогерки Анни з ніком ann and food в Instagram. Страва ще й дуже бюджетна.

Ситний кабачковий торт з помідорами та часниковим соусом: як приготувати бюджетну сезону страву

Інгредієнти:

  • середні кабачки – 2 шт.
  • яйця – 3 шт.
  • борошно – 5 ст.л.
  • сіль – за смаком
  • часник – за смаком
  • майонез (сметана)
  • кріп
  • помідори – 4 шт.

Спосіб приготування:

1. Кабачки натерти на велику тертку.

2. Посолити і залишити на 10 хвилин.

3. Після цього злити весь сік, що утворився.

4. Додати яйця, сіль (за смаком), борошно.

5. Замісити тісто.

6. На розігріту сковорідку з невеликою кількістю олії викласти по 2-3 ст.л. тіста.

7. Смажити на маленькому вогні до золотистого кольору з обох боків.

8. Готові млинці охолодити.

Ситний кабачковий торт з помідорами та часниковим соусом: як приготувати бюджетну сезону страву

9. Змастити соусом: часник+ майонез (сметана)+кріп, між перемащеними млинцями викласти помідори порізані слайсами).

Ситний кабачковий торт з помідорами та часниковим соусом: як приготувати бюджетну сезону страву

Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:

  • Пряні мариновані кабачки
  • Мариновані кабачки з петрушкою і кетчупом
  • Кабачки в клярі
Джерело матеріала
loader
loader