Тушкована капуста – одна з найпростіших, бюджетних та смачних страв для ситного обіду та вечері. Готувати її можна з м'ясом, чорносливом, спеціями, часником та цибулею.
Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачної тушкованої капусти з м'ясом, томатною пастою та спеціями.
Інгредієнти:
- 1 капуста
- 1 морква
- 1 цибулина
- 300-400 г свинини
- 2 ст л томатного соусу
- улюблені спеції
- зелень
- вода
Спосіб приготування:
1. М'ясо обсмажте 2-3 хвилини на сильному вогні. Після цього додайте нарізану цибулю, натерту на великій тертці моркву та нарізану капусту.
2. Додайте спеції та томатну пасту, перемішайте та готуйте ще декілька хвилин, після чого додайте воду. Вода має наполовину покривати капусту.
3. Тушкуйте 30 хвилин до готовності, перед подачею присипте зеленню.
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:
- Тушкована капуста з рисом та м'ясом
- Тушкована капуста з реберцями
- Тушкована капуста з м'ясом та грибами