Чому не в ЗСУ і чи оновив дані в ТЦК: Клопотенко відповів на "гарячі" запитання
Чому не в ЗСУ і чи оновив дані в ТЦК: Клопотенко відповів на "гарячі" запитання

Чому не в ЗСУ і чи оновив дані в ТЦК: Клопотенко відповів на "гарячі" запитання

Євген Клопотенко зізнався, чому свого часу відмовився від тероборони.

Український шеф-кухар Євген Клопотенко багато часу приділяє популяризації української кухні і в світі, і в нашій країні. Крім того, він використовує свої інформаційні ресурси, щоб допомагати ЗСУ, співвітчизникам, і підвищувати обізнаність про війну в Україні.

Тим часом до ЗСУ кулінар поки що не поспішає. Клопотенко переконаний, що для країни він приносить більше користі тим, чим займається зараз. Про це він розповів виданню "ТиКиїв".

"З перших днів вторгнення я намагався подбати про безпеку родини та своєї команди. До того ж перебував тоді за містом і, приміром, вступати до тероборони в маленькому селі не бачив сенсу. Також розумів, що принесу більше користі на своєму місці. Адже від першого дня великої війни ми з командою підтримували українців через їжу. Я активно займався гастродипломатією та у світовому інфопросторі розповідав про події в Україні. І тривалий час був зосереджений лише на цьому", - розповів шеф-кухар.

Між тим Євген Клопотенко не ховається від воєнкомів. Свої дані в ТЦК 37-річний кулінар оновив у перший день дії закону про мобілізацію.

Чому не в ЗСУ і чи оновив дані в ТЦК: Клопотенко відповів на 'гарячі' запитання
Хто такий Євген Клопотенко / Инфографика: Главред

Хто такий Євген Клопотенко?

Клопотенко Євген Вікторович – український шеф-кухар, ресторатор, громадський активіст, блогер та телеведучий. Співзасновник ресторану "Сто років тому вперед" (Київ) і бістро "Інші" (Львів), автор популярного в Україні кулінарного сайту klopotenko.com, пише Вікіпедія.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше багатодітна співачка Джамала показала свого новонародженого "третього принца" - сина, який з'явився на світ лише кілька тижнів тому. Батьки назвали хлопчика Алімом.

Також стало відомо, що доньку Слави Камінської госпіталізували за кордоном. Співачка показала 8-річну Лауру на лікарняному ліжку з катетером у руці.

Читайте також:

Джерело матеріала
loader
loader