Євген Клопотенко не приховує, що вважає себе кориснішим в тилу, ніж на фронті. Шеф-кухар пояснив, що багато працює задля того, щоб допомагати армії.
37-річний ресторатор та шеф-кухар Євген Клопотенко пояснив, чому не вступив до ТРО та ЗСУ. Подробицями він поділився в інтерв’ю "ТиКиїв".
Зокрема, Клопотенко пояснив, що після початку повномасштабної війни в Україні він не вступив в ТРО, тому що був у маленькому селі. Через це Клопотенко не бачив сенсу ставати на захист. Вже згодом він зайнявся гастродипломатією, годував українців, розповідав у світовому інфопросторі про події, які відбуваються в Україні.
Зараз же Євген Клопотенко вважає, що він приносить більше користі саме в тилу, розвиваючи гастроіндустрію України та вивозячи її на світовий рівень.
Також ресторатор зізнався, що попри те, що не планує іти на фронт, все ж оновив свої дані у військкоматі згідно з вимогою нового закону про мобілізацію.
Також Євген Клопотенко розповів, що після початку повномасштабної війни в Україні має шалені графіки. Все через те, що доводиться жити на два міста — Київ та Львів, адже саме там Клопотенко має свої ресторани, а також тому, що він часто виїжджає за кордон для проведення благодійних заходів.
"Здається, до повномасштабної війни був завантажений на 100%, а сьогодні — на 150%. Але я не скаржуся, бо найефективніше, що можу зробити зараз, — підтримувати та розвивати Україну через культуру їжі", — резюмував Клопотенко.
Нагадаємо, раніше ми писали, що японці не дали дозвіл Євгену Клопотенко відкрити в них ресторан.
Крім цього, Фокус писав, що Євген Клопотенко розповів, як карає працівників, які на роботі спілкуються російською.