Чебуреки з лавашу: ідеальний рецепт для тих, хто не хоче працювати з тістом
Чебуреки з лавашу: ідеальний рецепт для тих, хто не хоче працювати з тістом

Чебуреки з лавашу: ідеальний рецепт для тих, хто не хоче працювати з тістом

Чебуреки обожнюють всі. Хоч для їх приготування і непотрібно мати якісь особливі навички, попрацювати з тістом все ж таки доведеться. Тому, багато господинь відмовляються від ідеї їх приготування.

З рецептом фудблогерки Ольги Рябенко приготувати чебуреки тепер зможе кожен, адже для нього не потрібно замішувати тісто. В Instagram вона розповіла, як приготувати смачні чебуреки з лавашу.

Чебуреки з лавашу: ідеальний рецепт для тих, хто не хоче працювати з тістом

Інгредієнти

  • Фарш – 500 гр
  • Вода – 150 мл
  • Сіль
  • Перець
  • Петрушка або кінза
  • Цибуля – 2 шт
  • Сир твердий – 200 гр
  • Лаваш круглий – 8-10 шт
  • Олія для смаження

Спосіб приготування

1. До фаршу додати натерту або перебиту в блендері цибулю, подрібнену зелень, сіль, перець та воду.

Чебуреки з лавашу: ідеальний рецепт для тих, хто не хоче працювати з тістом

2. Лаваш занурити повністю в воду на 2 секунди до розм’якшення.

Чебуреки з лавашу: ідеальний рецепт для тих, хто не хоче працювати з тістом

3. На одну половину лавашу викласти фарш, зверху натертий сир та накрити іншою половиною. Гарно притиснути краї.

Чебуреки з лавашу: ідеальний рецепт для тих, хто не хоче працювати з тістом

4. Смажити на помірному вогні до готовності.

На OBOZ.UA є й інші рецепти чебуреків:

  • Чебурек з м’ясом
  • Чебуреки на кефірі
  • Чебуреки з сиром
Джерело матеріала
loader