Кабачки залишаться ніжними і м’якими: рецепт знаменитої закуски по-новому
Кабачки залишаться ніжними і м’якими: рецепт знаменитої закуски по-новому

Кабачки залишаться ніжними і м’якими: рецепт знаменитої закуски по-новому

Новим рецептом смачної страви з кабачків поділилася, зокрема, фудблогерка і авторка сторінки «Valerikiry».

«Дуууже смачний варіант кабачків. Всередині вони залишаються ніжними і мʼякими, а ззовні хрустка скоринка», - зазначила кулінар.

Рецепт закуски з кабачків.

Отже, інгредієнти для закуски з кабачків потрібні наступні: кабачки молоді 2 шт (середнього розміру ), борошно 4 ст.л., розпушувач 0,5 ч.л., яйця 2 шт, сир 100 гр, а також сіль, сушений часник, перець, паприка.

Хід приготування кабачків простий. Кабачки слід натерти на велику терку, додати сіль 0,5 ч.л і перемішати. Після цього необхідно почекати 5 хвилин, поки кабачки пустять сік.

Рецепт закуски з кабачків.

Рецепт закуски з кабачків.

Далі віджимаємо натерті кабачки руками, додаємо яйця, натертий на великій терці сир.

Додаємо до суміші борошно, розпушувач, спеції, зелень. Знову перемішуємо.

Тепер залишається останній крок у приготуванні закуски з кабачків.

«Викласти по ложці на силіконізований пергамент , сформувати оладки і відправити у розігріту духовку при 200* на 20 хв. Насолоджуватись зі сметаною і часником», - розповіла кулінар.

Рецепт закуски з кабачків.

Підписники на сторінку фудблогерки погодились, що це дійсно рецепт кабачкової смакоти:

«Смакота!»,

«Яка краса!»,

«Ну чому ми не сусідки».

Останні новини України:

Рецепт улюбленого крабового салату по-новому: все змінить один інгредієнт.

Рецепт оригінальної страви з кабачків від Клопотенка: варити нічого не треба.

Шашличок з кабачка: рецепт розкішної закуски, яку захочеться всім.

Джерело матеріала
loader
loader