Чи налаштовані ви на успіх: як дата народження впливає на щастя в житті
Чи налаштовані ви на успіх: як дата народження впливає на щастя в житті

Чи налаштовані ви на успіх: як дата народження впливає на щастя в житті

Людина — коваль свого щастя. Це, звісно, так. Але нумерологи також стверджують, що на успіх в житті може вплинути і дата вашого народження.

1 число — ці люди є природженими лідерами, адже одиниця для них не звичайна цифра, а орієнтир по житті. Вони прагнуть бути першими всюди. Частково їм це вдається саме завдяки їхній креативності.

2 число — народжують чутливі люди, які зазвичай дуже добре психологічно витривалі до різних проблем у житті. Поважають співрозмовника у кожній розмові, чемні та виховані. Негативною їх стороною можна назвати можливість впадати у депресію від найдрібніших негараздів.

3 число — люди, народжені цього дня, мають сильну енергетику. Вони можуть без проблем "влитися" у будь-яку компанію, мають неперевершені комунікаційні здібності, веселі.

4 число — це раціональні люди, які зможуть знайти вихід з будь-якої, навіть найбільш складної, ситуації.

5 число — цього дня народжують ті, хто надзвичайно полюбляє різноманітні пригоди, вони жити не можуть без чогось нового, а сіра буденність їм дуже швидко набридає.

6 число — такі люди надзвичайно вірні та відповідальні, вони завжди готові поспішити на допомогу. Але ще вони можуть бути досить ревнивими і впертими.

7 число — народжених цього дня можна охарактеризувати як таких, що люблять дізнаватися щось нове. Вони відрізняються чудовою інтуїцією, розумні. Інколи, правда, можуть бути дратівливими, а ще часто вплутуються в бійки.

8 число — найбільше їх цікавить авторитет та влада. Вони часто стають кваліфікованими експертами, на чию думку ви можете сміливо покластися.

9 число — великодушні і щедрі люди народжуються в цю дату, вони не вміють довго тримати образу, а ще бачать в усьому позитив.

10 число — головними рисами характеру цих людей є прямолінійність та не вміння лицемірити. Останнє вони часто сприймають ще й як основний свій недолік.

11 число — особливу увагу вони будуть приділяти духовній складовій свого життя, вони вміють бути милосердними, добрими і вміють слідувати своїм словам.

12 число — їм притаманні такі риси характеру як вольовий характер і прямолінійність. Такі люди будуть в усьому прагнути гармонії. Якщо вони будують з кимось стосунки, то це буде міцний та стійкий союз.

13 число — ці люди не можуть нікого залишити байдужими. Вони люблять всіх людей без вийнятку, але дуже часто намагаються аналізувати кожну помилку.

14 число — відрізняються запальною вдачею, часто імпульсивні. Їм важливо думати перед тим, як говорити, щоб не втратити контроль над ситуацією.

15 число — рішучі люди народжуються саме цього дня. Вони можуть стати чудовими лідерами чи винахідниками. Але їм важко перенести критику.

16 число — відповідальні та виховані. Це саме ті люди, на яких можна сміливо покластися у будь-який, навіть найскладніший, момент.

17 число — вони вміють бути стійкими і витривалими за будь-яких сюрпризів долі. А ще вони надзвичайно полюбляють увагу до себе. Нерідко такі люди можуть стати чиєюсь музою чи джерелом натхнення.

18 число — завжди надзвичайно палко відстоюють свої інтереси. Це люди, які мають сильну волю, а ще дуже цінують свою репутацію.

19 число — вони часто живуть з оглядкою назад, тому що здатні на імпульсивні рішення, за які їм доводиться пізніше розплачуватися.

20 число — найбільше вони цінують близькість. А ще їм дуже важко перенести самостість, тому завжди шукають другу половинку.

21 число — люди, які народилися цього дня, відрізняються гострим розумом. Вони часто стають чудовими банкірами або економістами.

22 число — найбільше цінують увагу до себе, адже з захоплюючих поглядів черпають натхнення. Такі люди можуть пояснити простими словами найскладніші речі.

23 число — такі люди надзвичайно м'які. Життєвим кредом можна назвати слово "свобода".

24 число — цього дня народжуються раціональні особистості, які завжди подумають перед тим, як щось робити.

25 число — в них дуже добре розвинена інтуїція. Їх навіть можна назвати в якомусь роді екстрасенсами. Негативна сторона полягає в меркантильності.

26 число — цього дня народжуються вірні друзі. Вони талановиті, вольові та чуйні, а тому часто знаходять себе в різних сферах життя.

27 число — це дата народження надзвичайно турботливих людей. З них часто виходять лікарі, які завжди готові прийти на допомогу.

28 число — товариські особистості, які здатні на глибокі почуття. Вони ніколи не зрадять другу половинку чи друга.

29 число — люди, народжені цього дня, мають мінливий характер. Однак, незважаючи на це, вони завжди готові допомогти у біді.

30 число — це дата народження вольових людей, які знають, чого хочуть у житті. Прислухайтесь до їхніх порад — вони завжди слушні.

31 число — завжди готові брати на себе відповідальність, а тому є природними лідерами. Хоча часто їхні поступки непередбачувані, але в їхній вірності ви можете навіть не сумніватися.

Астрологія, тарологія, нумерологія, ворожіння, віщування, мольфарство, екстрасенсорика — не є науками і передбачення не завжди справджуються на 100%. Інформація досить часто має розважальний характер, тому сприймати її потрібно не серйозно, а лише як імовірність подій, творцем яких може стати кожна людина, якщо матиме сили духу та натхнення змінити своє життя на краще.

Джерело матеріала
loader