Досить на всіх: "Мастер Шеф" Литвинова дала рецепт незвичайних драників з різною начинкою
Досить на всіх: "Мастер Шеф" Литвинова дала рецепт незвичайних драників з різною начинкою

Досить на всіх: "Мастер Шеф" Литвинова дала рецепт незвичайних драників з різною начинкою

Колишня суддя кулінарного проекту "Мастер Шеф" Тетяна Литвинова опублікувала відео, в якому представила три рецепти драників: класичний, з м'ясом та з сиром сулугуні. Вона зазначає, що цю страву люблять усі, і пропонує свій улюблений рецепт, який обожнює її родина.

Для приготування драників потрібні такі інгредієнти:

Основні інгредієнти:

  • Картопля - 1200 г
  • Цибуля ріпчаста - 200 г
  • Яйце - 2 шт.
  • Борошно пшеничне - 4 ст.л.
  • Сіль - 1 ч.л.
  • Перець чорний – 0,5 ч.л.
  • Сода — 1 ч.л.
  • Олія - ​​100 г

Начинка:

  • Фарш з курячих стегон - 450 г
  • Цибуля ріпчаста - 150 г
  • Сіль - 0,5 ч.л.
  • Перець чорний – 0,5 ч.л.
  • Сир сулугуні - 100 г

Спосіб приготування:

Очистіть картоплю і натріть її на дрібній тертці. Для видалення зайвої рідини відіжміть натерту картоплю через марлю або кухонний рушник, радить "Мастер Шеф" Литвинова.

Натріть цибулю на тертці і додайте її до картоплі. Цибуля надасть драникам особливу соковитість та аромат. У картопляну масу додайте яйця, борошно, сіль, перець та соду. Добре перемішайте до однорідності.

"Мастер Шеф" Литвинова порадила, далі наріжте цибулю і перемішайте її з курячим фаршем, сіллю та перцем. Якщо ви готуєте драники із сулугуні, натріть сир і додайте його до фаршу.

Візьміть невелику кількість картопляного тіста, розрівняйте його на долоні, покладіть трохи начинки та закрийте ще одним шаром тіста, надаючи форму оладки.

Розігрійте олію в сковороді на середньому вогні. Викладіть драники на сковороду та обсмажуйте з обох боків до золотистого кольору, близько 3-4 хвилин з кожного боку, поділилася "Мастер Шеф" Литвинова.

Останні новини України:

Дешевше і смачніше за рис: "Мастер Шеф" Литвинова показала, як заощадити на приготуванні плова.

Теги за темою
Україна
Джерело матеріала
loader