Грінки можуть бути чудовим варіантом дуже смачної та ситної страви для сніданку та перекусу. Готувати їх можна солодкими та солоними, додаючи начинки із сиру, бекону, ковбаси, зелені.
Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачних і ситних грінок, які готуються з дуже смачною начинкою із сиру та ковбаси.
Інгредієнти:
- батон
Начинка:
- ковбаса чи сосиски
- твердий сир
- сметана аба майонез
- зелень
Кляр:
- 2 яйця
- 50 мл молока
- сіль
Спосіб приготування:
1. Поріжте батон.
2. Натріть сир та ковбасу, додайте майонез, перемішайте.
3. Збийте яйця із сіллю, додайте молоко, перемішайте.
4. Усередину хліба викладіть начинку, обмокніть у кляр і обсмажте з двох боків до золотистості.
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:
- Бутерброди з авокадо
- Бутерброди з печінкою тріски
- Бутерброди з ікрою