Смак дитинства: ситні грінки з сиром та ковбасою для перекусу
Смак дитинства: ситні грінки з сиром та ковбасою для перекусу

Смак дитинства: ситні грінки з сиром та ковбасою для перекусу

Грінки можуть бути чудовим варіантом дуже смачної та ситної страви для сніданку та перекусу. Готувати їх можна солодкими та солоними, додаючи начинки із сиру, бекону, ковбаси, зелені.

Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачних і ситних грінок, які готуються з дуже смачною начинкою із сиру та ковбаси.

Інгредієнти:

  • батон

Начинка:

  • ковбаса чи сосиски
  • твердий сир
  • сметана аба майонез
  • зелень

Кляр:

  • 2 яйця
  • 50 мл молока
  • сіль

Спосіб приготування:

1. Поріжте батон.

2. Натріть сир та ковбасу, додайте майонез, перемішайте.

3. Збийте яйця із сіллю, додайте молоко, перемішайте.

4. Усередину хліба викладіть начинку, обмокніть у кляр і обсмажте з двох боків до золотистості.

Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:

  • Бутерброди з авокадо
  • Бутерброди з печінкою тріски
  • Бутерброди з ікрою
Источник материала
Поделиться сюжетом