/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2Fdcecafdb8e993e6dc242ff40c7448629.jpg)
Консервовані абрикоси у сиропі: рецепт на зиму
Абрикоси – ідеальний фрукт для приготування смачних джемів, пирогів та компотів. Ще їх можна висушувати на зиму.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F164b0336123de0a84486a07186f9329b.png)
Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачних консервованих абрикосів у сиропі, які будуть дуже м'якими та соковитими.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F14a5ba9d5e52ce06f40582cc1c354963.png)
Інгредієнти:
- 450 г цукру
- 1/2 ч л лимонної кислоти
- абрикоси
Спосіб приготування:
1. Абрикоси помийте і розріжте навпіл, видаліть кісточки.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2Fc986399ac13c8e801eb2f01e49029b7e.png)
2. Щільно викладіть половинки абрикосів у банку, але не притискаємо їх. Залийте окропом, накрийте кришкою і залиште на 15 хвилин.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F2fae332864104304ce59de5f5065e6d4.png)
3. Після цього зливаємо сироп у каструлю, додаємо цукор та лимонну кислоту, перемішуємо та ставимо на вогонь. Доводимо до кипіння, розливаємо сироп по банках і закручуємо.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F5b852308d98d42984e2097bc4ca478f3.png)
4. Перевертаємо банки вгору дном і залишаємо при кімнатній температурі до охолодження.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2Fe47d7d016e713700d950f719cf969c83.png)

