Практично на кожній грядці росте зелена цибуля, але далеко не всі знають про всі її корисні властивості. Фахівці заявляють, що ця зелень здатна захистити від низки захворювань і цим продовжити життя.
Користь зеленої цибулі полягає в безлічі корисних речовин, які в ній містяться. На додаток вона має більш ніжний смак, ніж цибулина, тому продукт можна їсти як у сирому вигляді, так і додавати у величезну кількість страв.
У зеленій цибулі міститься антиоксидант, який має протизапальну та антигістамінну дію. Також у ньому є речовина, що знижує рівень глюкози у крові.
За словами фахівців, зелена цибуля сприяє потовиділенню, за рахунок чого допомагає знижувати жар. Також останні дослідження показали, що зелень містить речовини, які мають профілактичний ефект проти низки недуг, зокрема інфаркту та деяких видів онкології.
З давніх-давен відомі лікувальні рецепти з цибулею і наші предки не дарма активно їх застосовували. Сучасним людям не варто забувати про корисні властивості рослини та обов'язково додавати її до свого раціону.
Матеріали новинного характеру не можуть вважатися призначенням лікаря і прирівнюватися до них. Перед прийняттям рішення обов'язково проконсультуйтеся з лікарем і зверніться до фахівця.
Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, ви все життя їли картоплю неправильно: продукти, з якими не можна поєднувати цей популярний овоч.
Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, проста ягода замінить цілу аптечку: що треба їсти, щоб залишатися молодим та здоровим.